Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Dobra passa na League.

MrPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W brązie tak jest. Ja miałem tak samo w kwalifikacjach, że miałem bodajże 8/10 wygranych :P Jakie elo?

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Rozumiem gdyby to było w goldzie... ale bronz.... Jousty tam wyglądają jakby ludzie pierwszy raz odpalali smite.

LukaSuper.png

Opublikowano

Na jakiej zasadzie liczy to "ELO"? Rozumiem że to na zasadzie K/D/R, ale jak dokładniej?

Opublikowano

Na jakiej zasadzie liczy to "ELO"? Rozumiem że to na zasadzie K/D/R, ale jak dokładniej?

em, im przeciwnik ma mniejsze elo tym mniej dostajesz elo za wygraną, a za przegraną odejmuje Ci wiecej. Mi na tyle dobrze szło o wygrywałem z platynami ze z s4 wyrzuciło mnie go g2. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

jak macie elo z dupy to nie ma co się dziwić, że gracie na gówno ja mając stałe 2200-2300 trafiam na d5-masters i nie mam z tym problemów ( jak będziecie mieć to 2100 elo to matchmaking będzie dosyć spoko

Opublikowano

Ja miałem 1950 i nie było spoko uwierz mi... To wszytko zależy od farta jakich ludzi ci dolosuje !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Ja miałem 1950 i nie było spoko uwierz mi... To wszytko zależy od farta jakich ludzi ci dolosuje !

ta tylko czego się spodziewasz jak masz to 1400 elo

a co do 1900 elo to jest ogromna różnica 2100 a 1900

Opublikowano

Weź nie pierdol bo przed tym 2k elo musisz grać z bandą feederów i idiotów a jeżeli wygrywasz od 1,5k elo to miałeś farta w c**j ! Dam ci przykład typek wygrywa 3x swoje pierwsze mecze z czego ma 1800elo i możesz na takiego typa trafić :)

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Powiem tak, przegrałem jeden mecz a elo 1k. Serio czy jaja jakieś? Powinno się coś ruszać, może wina tego że dostawałem samych.. Świeżaków..

Opublikowano

Weź nie pierdol bo przed tym 2k elo musisz grać z bandą feederów i idiotów a jeżeli wygrywasz od 1,5k elo to miałeś farta w c**j ! Dam ci przykład typek wygrywa 3x swoje pierwsze mecze z czego ma 1800elo i możesz na takiego typa trafić :)

To znak, że musisz wycarrować tych idiotów a tak btw opcja duo que działa #potwierdzoneinfo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...