Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy są jakieś hacki do wr?

Arnold2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ogólnie chodziło mi tylko o hacki zeby na A.I sobie troche pograć, gdzie znajde linki jakieś?

Opublikowano

A ja nic, na xtcheats latwo admina kazbaha zdenerwowac nawet slowami: czy moge kupic vipa na 6 dni, dostalem tam bana na perna, ostatnio wycofali aim bota z publika wiec lipa :/, na game hacku nic ciekawego, tam tez dostalem bana ale za nic, jak sie spytalem za co dostalem bana admin odpisal: idk, a siro six duze lagi podczas grania, ale za to najlepiej zabezpieczony cheat, gralem na wakacje na zombie opk i do dzisiaj bana nie ma.

Opublikowano

na xtcheats wczoraj zagrałem 1 runde i mam bana, więc nie wiem czy się opłaca używac

XTCheats posiada wbudowany Bypass, który blokuje wysyłanie logów dot. wstrzyknięcia dll'ek. W związku z tym nie możliwym jest, abyś wyłapał blokadę za np. korzystanie z chams'ów. Jestem przekonany, że musiałeś korzystać z czegoś nieco bardziej rzucającego się w oczy np. super jump.

Opublikowano

XTCheats posiada wbudowany Bypass, który blokuje wysyłanie logów dot. wstrzyknięcia dll'ek. W związku z tym nie możliwym jest, abyś wyłapał blokadę za np. korzystanie z chams'ów. Jestem przekonany, że musiałeś korzystać z czegoś nieco bardziej rzucającego się w oczy np. super jump.

Jeszcze jedno jak sciaga sie xtcheats to adg odrazu wywala do kwarantanny i pisze ze ten plik posiada trojana, dlatego z daleka od takich ,,best cheatow"...

Opublikowano

Jeszcze jedno jak sciaga sie xtcheats to adg odrazu wywala do kwarantanny i pisze ze ten plik posiada trojana, dlatego z daleka od takich ,,best cheatow"...

Antywirus źle wykrywa kod hacka i uznaje go jako wirus. 

320551442138510845087.png
Opublikowano

Antywirus źle wykrywa kod hacka i uznaje go jako wirus.

To juz nie moj problem, bezpieczenstwo systemu zawsze na pierwszym miejscu, skoro pokazuje trojana i go usuwa to nalezy go posluchac i nie ryzykowac, nikt nie wie co Kazbahowi przyjdzie do glowy..

Opublikowano

Wszelkie hook'i zawsze były i będą rozpoznawane przez oprogramowanie antywirusowe, jako potencjalne zagrożenie. Kod źródłowy wygląda tak, a nie inaczej i część antywirusów jest na ich punkcie przewrażliwiona. Tak tylko przypomnę, że Avast kiedyś samego siebie potrafił wykryć jako złośliwy program, więc... Owszem, należy być ostrożnym, ale nie przesadzajmy z tą izolacją. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...