Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł jak zapełnić ścianę w pokoju gracza + propozycje.

Kanpat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Co tu dużo pisać, jestem graczem. Każdy zapewne ma swoje ulubione gry oraz postacie z gier. Nie inaczej jest w moim przypadku. Gram na PlayStation 4 od premiery konsoli i miałem okazję pograć w kilka świetnych produkcji tak więc myślę, że mam swoje ulubione gry oraz postacie z gier. Dobra, teraz wyjaśnienie o co mi chodzi. Rok temu przeprowadziłem się do nowego mieszkania i kawałek ściany obok łóżka jest po prostu pusta. Oczywiście jest na niej taka szara tapeta w cegły ale jednak jak patrzę na tą ścianę to wydaje się, że jest po prostu pusta. Jak już wcześniej pisałem jestem wielkim fanem gier i pomyślałem, że gdyby właśnie na tej ścianie dodać w ramkę ulubione postacie bądź tytuły gier w, które grało mi się najlepiej? Weźmy np. takie zdjęcie:

wallpaper031-1920x1080.jpg

Jak widać jest to jedna z głównych postaci w dodatku Reaper of Souls a z racji, że na PS4 gra wyszła razem z dodatkiem i właśnie taki obrazek widnieje na okładce gry to pomyślałem no właśnie jak już pisałem o takim zdjęciu. Jest ono oczywiście przykładowe, wybiorę takie, które będzie mi odpowiadało. Nie wiem jeszcze czy z tytułem gry czy raczej bez. Ważne, że ja czy osoby, które interesują się grami będą wiedzieć o co chodziło.

Jak widzicie powyżej Diablo 3 RoS to jedna z kilku gier gdzie świetnie spędziłem czas i miło tą grę wspominam. A co do pokoju a właściwie do ściany to głównie chodzi mi o wybranie kilku gier/postaci z gier tak jak wyżej na zdjęciu, ładnie włożenie zdjęcia do ramki i powiesić na tej pustej ścianie. Wiadomo, że nie mam zamiaru robić tego na "odwal się" tylko porządnie tak więc pewnie poszukałbym jakiegoś miejsca, gdzie w odpowiednich rozmiarach zostanie wydrukowane takie zdjęcie. Gier jest dużo więcej, tyczą się również PS3.

Ściana jest taka no spora trochę więc będzie tam pewnie kilka czy nawet kilkanaście zdjęc oprawionych tego typu. Tak naprawdę ta wolna przestrzeń, gdzie mogę powiesić te zdjęcia to około 1/3 całej długości ściany, gdyż na środku mam łóżko a po drugiej stronie łóżka mam 2 szafki takie no wieszane na ścianie. Tam trzymam kilka gierek, które uważam, że są najlepsze w jakie miałem okazję zagrać i nawet pomimo tego, że już raczej nigdy ich nie włączę to i tak ich nie sprzedam bo lubię mieć je na półce. Wiadomo, są to nieliczne tytuły w, które gram czy jak już pisałem grałem. Takie edycje kolekcnojerskie, steelbooki itp. No i tutaj właśnie pomyślałem, że tą 1/3 ściany mógłbym zająć postaciami z gier.

Co o tym sądzicie? Myślicie, że to dobry pomysł? Czekam na Wasze propozycje.

Opublikowano

Skoro ludzisz gry i jesteś ich wielkim fanem to dobry pomysł. Polecam wstawić gdzieś taki duży plakat/obrazek z Wiedzmin III :) niech ludzi widzą że Polska gra to jedna z najlepiej sprzedających się marek na świecie xD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Możesz też wyposażyć się w koszulki profesjonalnych drużyn CS:GO i gier MMO. Powiesić je sobie na ścianie w jakiś ramce, albo bez. :P Ja tam chciałem zrobić kiedyś.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

To Twój pokój, więc i Twoja sprawa jak go urządzisz. Natomiast jeśli chodzi o plakaty, to ja bym odpuścił, bo nie wygląda to zbyt estetycznie.

Pomyślałbym bardziej nad jakąś fototapetą na zamówienie, ewentualnie jakiś z*******y obraz (również na zamówienie). 

Opublikowano

Autor nie chce plakatów tylko obrazy w ramce z ulubionymi grami czy też postaciami..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...