Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gdzie zbierać puste vialki

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mógłby mi ktoś doradzić gdzie zbierać puste vialki ?

Miejsce gdzie biega dużo botów tak żeby tych vialek trochę leżało :) takie miejsce na 80+ lvl

Opublikowano

dużo vialek jest tam gdzie wysokopoziomowe lvl expią.

+ na dragonach ta, też leży ich dużo,

na corymach nie znajdziesz zbyt dużo vialek 

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

Sporo vialek jest zawsze na nibelor svargrond, najczęstsze miejsce botów i też na oramond ale tam ciężko będziesz miał cokolwiek zebrać :P 

graphic.png

Opublikowano

Jak sporo bociłem na Killer Caimanach w Farmine to co 3 dni zbierałem z 5-7 bp'ów przedmiotów [viale + obsidian lance] byłem tak na +40k ale tam musi ktoś siedzieć i mieć ustawione aby wywalał obsidian lance na podłogę [większy profit]

f1a327ea2f.png

Opublikowano

goroma ss

Genialne, na pewno pójdzie na ss'y zbierać vialki na 80 lvl. Wielki plus dla Ciebie :v

graphic.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pacc czy facc? jak pacc, to napisz mi czy masz jakies dostepy, bo znam miejsca gdzie w godzine mozna zrobic ponad 1kk na samych vialach, ale ktos by CI musial pomagac, bo jakby CI zabrali, to bys sie pochlastal pewnie po takiej robocie ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...