Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy ten plugin działa?

Gość xMNx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz ustawić tam ile chcesz i taka liczba zostanie wysłana do gracza. Pamiętaj, że prawdziwej ilości slotów tym nie zmienisz!

#AntyBlezur

Opublikowano

Człowieku, robisz serwer to max oferty...

mineserv.eu wszystko bez limitu 40zł

enderchest.pl 10% pocesor, reszta bez limitu

csrv 8 gb ram reszta bez limitu (ale cholernie zbugowany panel)

TOPIC:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309494-dlpluginnielimitowane-sloty-motd/?p=11172648

Mi sie wydaje ze raczej ustawia tyle ile w konfiguracji ustawisz... ale nie oplaca sie, najlepiej skorzystac z ofert ktore Ci pokazalem.

bannergif.gif

Opublikowano

Wykup server na pixelteam.NET lub enderchest.pl i miej nie limitowane sloty oszukują tylko ciebie i graczy... a co do plutonu to działa

Opublikowano

Wykup server na pixelteam.NET lub enderchest.pl i miej nie limitowane sloty oszukują tylko ciebie i graczy... a co do plutonu to działa

Przepraszam, jakiego plutonu? 

Opublikowano

Przepraszam, jakiego plutonu?

Chodziło mu o plugin, tyle że pisał na telefonie i słownik poprawił pluginu na plutonu.
Opublikowano

@xMNx Enderchest jest dobry bo go znam, co do FiberHost to nie wiem. Grałem na pewnym serwerze postawionym na tym hostingu (oj bardzo duzy serwer) i nie było lagów, więc można polecić ;)

Jeszcze zastanów się nad mineserv.eu ;D

bannergif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...