Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Connection throttled!

Gość xMNx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jest taki problem, ponieważ, czasem gdy chcę połączyć się z moim serwerem, wyskakuje "Connection throttled! Please wait before reconnecting" i wtedy kilka razy relogam, gdy nie uda mi się połączyć robię /reload i podczas przeładowywania serwera łącze się i już wtedy wszystko jest ok. I będę niedługo stawiał serwer na hoscie i nie wiem, czy inni gracze będą tak mieli. Ogółem grałem z kolegą, i nie skarżył się, że nie może się z serwerem połączyć. Przejmować się tym, czy nie?

Opublikowano

To powstaje jak za szybko się relogasz z serwera = jakbyś tam jeszcze był wiec dlatego taki problem.

Jak masz na swojej maszynie swój serwer to będziesz miał takie coś , bo twój komputer pracuje i obciąża łacze.

Tego błędu nie powinno być na hostcie.

Wiktor Dziezyc

@Edit

Tak to jest jak na telefonie jestem -_-

Opublikowano

To powstaje jak za szybko się relogasz z serwera = jakbyś tam jeszcze był wiec dlatego taki problem.

Jak masz na swojej maszynie swój serwer to będziesz miał takie coś , bo twój komputer pracuje i obciąża łacze.

Tego błędu nie powinno być na hostcie.

Wiktor Dziezyc

To jest zabezpieczenie przed zbyt szybkim dołączaniem gracza z tego samego IP. Można to wyłączyć w configu (w bukkit.yml connection-throtle czy jakoś tak na -1. Domyślnie są 4 sekundy czyli 4000ms)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...