Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

game 34k i 3 lub 5 slotów eq?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! ;) Czy jest możliwość zrobienia 3 lub 5 slotów w eq na gejmie 34k? Będzie to duży problem??

­graphic.png

Opublikowano

Corvn ma liba na 4 eq dziala na 34k, napisz do niego a moze Ci da

Co Ty się podniecasz tym corvn w każdym temacie? To jakiś pionek który zakłada tematy że nie może bić z mountów. A napisał liba na 4 strony w eq i jeszcze dom aukcyjny? xDD

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Co Ty się podniecasz tym corvn w każdym temacie? To jakiś pionek który zakłada tematy że nie może bić z mountów. A napisał liba na 4 strony w eq i jeszcze dom aukcyjny? xDD

Spokojnie panowie :) @DonMamutos pomógłbyś troszku? Bo właśnie potrzebuje takiej informacji ;) Wkurzają te frajerskie privy typu Armentis to trzeba wziąć sprawy w swoje ręce.

­graphic.png

Opublikowano

Spokojnie panowie :) @DonMamutos pomógłbyś troszku? Bo właśnie potrzebuje takiej informacji ;) Wkurzają te frajerskie privy typu Armentis to trzeba wziąć sprawy w swoje ręce.

Nie siedź w tych starych game. Po co? one mają mase bugów. Pobierz sobie source, skompiluj. To jest bardzo proste.

Mi pomógł ten tutek :

http://www.mpcforum.pl/topic/1357786-kod-%C5%BAr%C3%B3d%C5%82owy-gry-metin2/#entry11545142

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie siedź w tych starych game. Po co? one mają mase bugów. Pobierz sobie source, skompiluj. To jest bardzo proste.

Mi pomógł ten tutek :

http://www.mpcforum.pl/topic/1357786-kod-%C5%BAr%C3%B3d%C5%82owy-gry-metin2/#entry11545142

No tak, ale Mamut... Po Armentisie widać jak bardzo to jest proste. ja dopiero zaczynam się w tym bawić. Znam jedynie błahe podstawy. Nie wiem czy podołam od razu src.

ale chodzi ci o strony w eq? bo sloty, a strony to 2 różne rzeczy ;)

Chodzi, że jak domyślnie masz dwie zakładki to chciałbym sobie zrobić 3,4, lub 5 :)

­graphic.png

Opublikowano

No tak, ale Mamut... Po Armentisie widać jak bardzo to jest proste. ja dopiero zaczynam się w tym bawić. Znam jedynie błahe podstawy. Nie wiem czy podołam od razu src.

Chodzi, że jak domyślnie masz dwie zakładki to chciałbym sobie zrobić 3,4, lub 5 :)

Jak ten deco to jakiś pozer jest. Gówno umie. Nawet jeśli nie ogarniasz c++ to masz full opcje na zagranicznych forach. Wszystkie fixy.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Jak ten deco to jakiś pozer jest. Gówno umie. Nawet jeśli nie ogarniasz c++ to masz full opcje na zagranicznych forach. Wszystkie fixy.

Hmm... Spróbuje, dzięki..

Ale mimo wszystko temat pozostaje otwarty. Czekam naodpowiedź w sprawie 3 lub więcej "Zakładek" w eq na game 34k

­graphic.png

Opublikowano

Pionek? hahah.. 

przykro ci jest że musisz latać po forach i szukać czegoś?

bo cie nie stać na to aby zrobić coś swojego?

Samiec Alfa :D Pozdro

co co liba zapraszam na pw jakoś sie dogadamy... 

ps.

a ze Bastia.pl sie chwali tym co mam to już nie moja wina:P

56928084622805469272.png

Opublikowano

Hmm... Spróbuje, dzięki..

Ale mimo wszystko temat pozostaje otwarty. Czekam naodpowiedź w sprawie 3 lub więcej "Zakładek" w eq na game 34k

Za darmo tego na pewno nie dostaniesz, jeśli ktoś zrobi to prędzej czy później będzie na forum, na ten moment pozostaje Ci raczej kompilacja.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...