Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi podczas TF'ów

Rexx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, grając w HoTS'a zauważyłem, że mam pewien problem.. Gdy jestem sam na linii z jakimś graczem to nie ma takiego problemu no może czasem się lekko zamuli ale bardzo rzadko.. Natomiast gdy jest tf momentalnie FPSy spadają do 13 .. :/ Nie wiem co jest tego powodem raczej nie komputer mało możliwe, ponieważ CS:GO śmiga mi bardzo dobrze na 150 fps'ach wzwyż.. LoL tak samo gra mi się bardzo dobrze natomiast tutaj mam problem, zmieniłem ustawienia na najmniejsze dźwięk również wyłączyłem i nic.. Da ktoś rade pomóc? 

Opublikowano

Gra na razie jest słabo zoptymalizowana. Trzeba czekać na oficjalną wersje i kolejne patche.

To może być wina optymalizacji.

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Gra na razie jest słabo zoptymalizowana. Trzeba czekać na oficjalną wersje i kolejne patche. 

To nie wina optymalizacja a serwerów.

To jest zamknięta beta, więc jest postawiona na słabszych serwerach i za dużo dostępu dali i dlatego przeciążenia są.

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

Nie.

Mój kolega ma bardzo dobry komputer i internet, a ma lagi.

Serwery Blizzarda to wina,a  nie ty, lecz to tylko beta...

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...