Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd skryptu po uruchomieniu launchera

korzeNART

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po uruchomieniu Launchera wyskakuje mi okno z taką informacją (Pokazane na SS). Jak kliknę TAK lub NIE to nic specjalnego się nie dzieje przynajmniej ja nie zauważyłem. Chciałbym to po prostu usunąć jak się da :D Reinstalowałem WOta więc to nic nie da. 

8jc15wW.png

Opublikowano

ten błąd skryptu to jest to, że nie chcą Ci sie te newsy zaladowac chyba, bo widze, że masz czarny ekran tam, nie wiem dokładnie ;D bo skoro nie przeszkadza Ci to, a WoT działa, to problem z tym jest, też tak miałem na pcozatku, ustawiłem chrome'a jako domyslna chyba albo go tylko zainstalowalem i zniklo, nie zwracalem nawet na to uwagi, a chrome'a masz z tego co widze

Opublikowano

ten błąd skryptu to jest to, że nie chcą Ci sie te newsy zaladowac chyba, bo widze, że masz czarny ekran tam, nie wiem dokładnie ;D bo skoro nie przeszkadza Ci to, a WoT działa, to problem z tym jest, też tak miałem na pcozatku, ustawiłem chrome'a jako domyslna chyba albo go tylko zainstalowalem i zniklo, nie zwracalem nawet na to uwagi, a chrome'a masz z tego co widze

Tyle, że nawet jak kliknę TAK lub NIE to się wyświetlają te newsy :D

Odpal poprzez Worldoftanks.exe

A co za problem odpalić przez launchera kliknąć tak lub nie albo nic nie klikać i włączyć grę ? Chodzi mi o usunięcie tego komunikatu. 

Opublikowano

To jest bład przy uruchamianiu pliku javascripta, dokladnie gtm.js z jakims parametrem. Sprobuj poaktualizowac wtyczki do przegladarek i przegladarki, glownie ie. Odpal ta strone normalnie w przegladarce i wyslij log z consoli, masz pod skrotem CTR + SHIFT + K

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...