Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jestem uzależniony od trollingu - czy iść się leczyć?

Donatel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Postawiłem sobie autodiagnozę i symptony się potwierdziły. Jestem trollem, trollowanie ludzi w internecie sprawia mi radość. Lubię, jak ludzie się frustrują lub nie rozumieją sensu mojej wypowiedzi. Czy mam iść się leczyć?

Opublikowano

Nie musisz, wystarczy rozbić młotkiem swój modem. To pomoże! Ewentualnie poproś rodziców o szlaban na internet.  xD 

­

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

To by było dziwne pójść do psychologa i powiedzieć dzień dobry prosze Pani jestem internetowym trollem prosze mi przepisać tabletki. Musisz sie zastanowić co dokładnie odczuwasz podczas trollowania i znaleźć neutralne zajęcie, które zastąpi trollowanie i wywołuje podobne uczucia.

Opublikowano

Jak trollujesz właściwe osoby (dzieci majnkrafta, dresów itp.) to wszystko jest w porządku. Gorzej, jeśli odczuwasz przymus trollowania normalnych osób (tzn. zdrowych umysłowo)

Lekarz tu nie pomoże.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Trollować trzeba inteligentnie, jeśli lubisz humor to nic złego.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

ps. marny troll <3

no nie powiedzialbym, calkiem tlusciutki i pulchniutki, mozna by narobic schaboszczaków

Lubię, jak ludzie się frustrują lub nie rozumieją sensu mojej wypowiedzi. Czy mam iść się leczyć?

nie martw sie, wiekszosc tak ma

wyrosniesz z tego

Opublikowano

Nie, nie musisz, rob swoje ;)

Trolli dzieli sie na trolli i trolli, ty stety niestety jestes tym drugim, powodzenia.

sygna.png

Opublikowano

Jeśli trolujesz inteligentymi słowami to nie jest tak źle,ale jeśli wyzywasz w postach 'rucham Ci matke' itp to znaczy,że masz mózg 12-14 i trzeba się leczyć

Opublikowano

pewnie sam ten temat powstał w celu zaspokajania twoich trollerskich potrzeb ;)

Co do tematu, to po prostu zaakceptuj siebie, jeśli to nie przeszkadza Tobie, ze lubisz potrollować. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

pewnie sam ten temat powstał w celu zaspokajania twoich trollerskich potrzeb ;)

Co do tematu, to po prostu zaakceptuj siebie, jeśli to nie przeszkadza Tobie, ze lubisz potrollować. 

Jezeli dla kogos trollowac to prowokowac do slownych atakow w jego strone to to sie nie nazywa trollowanie tylko zwykly masochizm o podlozu (nie wiem czy mozna to tak nazwac) psychicznym i z trollowaniem nie ma nic wspolnego :)

sygna.png

Opublikowano

Jezeli dla kogos trollowac to prowokowac do slownych atakow w jego strone to to sie nie nazywa trollowanie tylko zwykly masochizm o podlozu (nie wiem czy mozna to tak nazwac) psychicznym i z trollowaniem nie ma nic wspolnego :)

dla mnie trollowanie to celowa prowokacja, nic więcej. 

Autor tematu chciał strollować nadająć wielkiego znaczenia jego "proglemowi" sugerując, ze musi udać się do psychologa. Bawił się nieźle chlopak i tyle. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Sam się przyznałeś więc postąpię zgodnie z tym punktem :

684581426476431286162.jpeg

"Trolling" za cholerkę nwm skąd wzięła się ta nazwa... to "ciekawe" zajęcie.

Bardzo lubię inteligentny żart, błyskotliwe riposty itp.

Jeśli uważasz, że jesteś chory to idź do psychologa... albo znajdź sobie hobby (inne) bo wydaję mi się, że trzeba mieć strasznie nudne życie skoro lubi się trolować na forach...;/

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...