Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czas na 4fun!

mirraseq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko userzy!

Zachciało mi się postawić serwer 4fun ale jest jeden szkopuł, mianowicie nie mam czasu na ustawienie pierdół i postawienie strony

więc zwracam się do Was z pytaniem, czy nie chciałby kto pobawić się i postawić serwer 4fun pvp?

Trochę szczegółów:

- pliki zTeam s6e3

- VPS OVH, na razie taki prosty cloud 2 coby poustawiać i sprwadzić czy będzie w miarę stabilny serwer, później ewentualnie zainwestuję w lepszy

Czego oczekuję:

- postawienia strony/forum (ewentualnie można postawić forum i tam zrobić rejestrację, tylko to musi być darmowy silnik forum by go móc edytować)

- ustawienia konfiguracji wg ustalonego wcześniej planu (exp, moby, spoty, itemy)

- dostępność dowolna ale w granicach zdrowego rozsądku (by jednak ten serwer ruszył :P)

- kreatywności (szczególnie przy wymyślaniu eventów, nie tylko GM'owych)

Co oferuję:

- stanowisko administratora na tym serwerze

- "boski" status (więcej szczegółów po zdecydowaniu się)

Jakie są moje zadania:

- przede wszystkim programowanie plików, tj. wywalenie bugów jeśli się uporczywe znajdą, dodawanie eventów i innych pierdół mniej/bardziej potrzebnych

- opłacenie VPS

Wstępne parametry serwera:

- exp niewielki, tak około x100

- MAX LEVEL 400 BEZ RESÓW*

- drop dowolny

- duuuuuuuuuużo excellentów!

- sklepy do przemyślenia (jakieś ciekawe by się zdały, trochę odbiegające od standardu)

- spoty lub ich brak, do przedyskutowania

Na dzień dzisiejszy niewiele ale VPS stoi i się marnuje więc prosiłbym o zdecydowanie się jak najszybciej :P

Nie przewiduję VIPów czy innych płatnych rzeczy, donate na ewentualne utrzymanie serwera bez żadnych korzyści z tego płynących (chyba, że dla graczy, im więcej wpłacą, tym lepszy serwer ;))

O kontakt proszę na PW, gg (7658581) lub mail: [email protected] lub też wypowiadając się w tym temacie (zerkam na mpc ze dwa razy dziennie, nie zawsze! maile codziennie odbieram).

Pozdrawiam,

miraś.

* - tego zdania nie zmienię i będę się uporczywie go trzymać

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Szkoda ze akurat teraz mam zajeb tak to bym sie chetnie pobawil :>

Mysle ze nie bd problemu zeby ktos sie tym zainteresowal ;X w koncu szalu nie ma z pvp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...