Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zagrasz czy nie zagrasz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę tego posta żeby się dowiedzieć ile osób zagrało by na serwerze w postaci czystego survivalu. Jedyne pluginy jakie by były to xAuth, essentials itp. W mojej głowie ten serwer wygląda w ten sposób ze było by to min 100 max 500 slótow, ograniczona mapka, co ok. miesiąc restart mapki itp. Eventy w święta, czasami jakieś dodatki. Jakiś sklep serwerowy np. z vip'ami w tym sensie ze nie będą miały od razu full diax eq tylko żeby miały ułatwić początek np dla nowych graczy którzy nie grali od startu serwera.

Czekam na wypowiedzi i pomysły. I prosił bym o wypełnienie ankiety.

Opublikowano

Ostatni taki serwer pożadny jaki pamiętam to był chyba 2 lata temu jak nie więcej. To było coś... Ale cóż czasy się zmieniają. Wątpię aby wypaliło :)

Opublikowano

Będą jakieś teleportacje dla graczy/vip?

Można by było zrobić co jedynie na spawn.

Po prostu nie chcesz się narobić.

Nie wypali, nie zagrałbym...

Nie że nie chcę się narobić, miałem już kilka serwerów jeden przetrwał rok a pozostałe 2 po mniej. A ktualnie jestem w trakcie tworzenia serwera FB choć nie wiem czy wypali bo pierwszy raz zajmuje się FB. A  tym ten pomysł przyszedł mi przy okazji gdy przeglądałem fora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...