Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
VMWare atakował (próbował) atakować nasz serwer TeamSpeak. Wbił Noxiu i wyjebał jego i jego znajomego. Script kidy z anonna. Myślisz że VPN cię ubezpiecza? To też da się wyłaczyć.
Mail do hosteamu został już napisany, tak samo sprawa o sprzedawanie crackowanych (kradzionych) licencji przez ciebie, i próba wymuszenia kupna na innych ludzi została zgłoszona na policję. Twoje ip zostało podane, przez adres ip można ustalić kto jest dostawcą twoich usług internetowych. Policja z nakazem idzie sobie do ISP i dostaje twoje imie i nazwisko (a raczej twojej mamy. Lol). Pozdrów nas z poprawczaka.
Kto ma oryginalnego windowsa ręka do góry! *Rozgląda się* No właśnie, k***y.
Opublikowano

@gWoycer ja też napisałem :) 

Kidy z anonna?

Nicki były tylko przykrywką i my Was prowokowaliśmy o atak ddos.

Mhm..

Jeżeli tak postępujesz z swoim kolegą to zobaczymy jak leaseweb,hosteam oraz teamspeak.com zareaguję na nagraną rozmowę.Dowody przeciwko waszym wybrykom mamy,a crack licencja to był tylko podstęp do skłonienia twojego kolegi o atak ddos.

Jednak mój internet żyje, a serwer idzie spać [*]

^ Moja wiadomość pw do Ciebie.

Po drugie czekam na zdjęcie wątku ze strony : http://support.hosteam.pl/

Pozdrawiam :]

Dla osób, które chcą zostać dłużej na ts3 - Polecam spier* i iść na inny stabilny ]

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Paweł, słuchaj!
Ścigasz za licencje, a sam je sprzedajesz, hahaha
Twoje pro strona 

bez

Twój pro temat z skryptami do kupna które są publiczne:

takich 

hhaahaha sprzedajesz wszystko co jest publiczne :)

Wasza super hakerska strona:

stron!

Wszystko ładnie zgłoszone, życzę miłego tygodnia :)

P.S.
Jesteś tak super ustawiony z HosTeam? A sam ich atakujesz ^^ 

/Nie podajemy stron tego typu, mpcforum nie popiera piractwa!

Uczeń
Opublikowano

Witam otóż nie polecam tych panów przyszedłem z kolegą porozmawiać na temat licki crack czemu ją używają po czym dostał ataki ddos o

d nich mój usłogodawca ma już wasze ip koledzy + szykujcie się na list z policji + hosteam i teamspeak.com się wami zajmie a za te ataki ddos to nie popuszcze wam ...

NIe wchodzcie na tak gówniany ts Licka crack + darmowy atak DoS ddos na twój internet po prostu chamy

579571423327107377857.png

Opublikowano

Kolego @VMW po pierwsze nikt z naszej administracji Ciebie nie atakował.

Jeżeli rozmową nazywasz groźby oraz ataki DDOS z twojego BotNeta w którym masz ponoć 100 000 polskich komputerów to możesz się przed wszystkimi popisać naprawdę bardzo wysokim i ambitnym ilorazem inteligencji. A co więcej dowiedziałem się, przy rozmowie z administratorką naszego serwera sam powiedziałeś iż przychodzisz niszczyć konkurencję.

Dziś odwiedziłem parę innych dużych serwerów TS3 którym groziłeś, spamowałeś na ich forum, używałeś Channel Bota z nazwą waszego TS3 oraz wiele innych, sporo by wymieniać... ładnie podbijasz "konkurencję" :D

Po za tym ty masz nam popuszczać za ataki DDOS, my mamy dostać list z policji, hosteam, zabawne, kto wczoraj atakował serwer EvoSpeak który również jest postawiony na hosteam, wy! Brawo! Kto normalny w Polsce chwali się że ma BotNeta który jest stworzony z polskich komputerów zombie? Też wy! :D Ale zabawna sytuacja :) Czekam na liścik, ale od was z poprawczaka :) 

A jak już tak trochę się o was rozpisałem to dokończmy. 

Oskarżasz o crack licencji TS3!? Hmm, a wy jaką licencję macie... hahaha

Jaki serwis prowadzicie? Serwis gdzie sprzedajecie cracki licencji TS3 za 20 USD?
mbRzwry.png?1

A to co to za sygnaturka :D Czym się chwalicie?
digitalnetwork.jpg

Czyżby ten polski gówniany anonn nie był wasz (i nie był robiony z template)?
4iKB092.png?1

Wczoraj ze znajomymi też znaleźliśmy wiele waszych tematów na różnych forach gdzie sprzedajecie wszystko co jest dostępne całkowiecie za darmo, za grube dolara ;)

Uczeń
Opublikowano

Kolego @VMW po pierwsze nikt z naszej administracji Ciebie nie atakował.

Jeżeli rozmową nazywasz groźby oraz ataki DDOS z twojego BotNeta w którym masz ponoć 100 000 polskich komputerów to możesz się przed wszystkimi popisać naprawdę bardzo wysokim i ambitnym ilorazem inteligencji. A co więcej dowiedziałem się, przy rozmowie z administratorką naszego serwera sam powiedziałeś iż przychodzisz niszczyć konkurencję.

Dziś odwiedziłem parę innych dużych serwerów TS3 którym groziłeś, spamowałeś na ich forum, używałeś Channel Bota z nazwą waszego TS3 oraz wiele innych, sporo by wymieniać... ładnie podbijasz "konkurencję" :D

Po za tym ty masz nam popuszczać za ataki DDOS, my mamy dostać list z policji, hosteam, zabawne, kto wczoraj atakował serwer EvoSpeak który również jest postawiony na hosteam, wy! Brawo! Kto normalny w Polsce chwali się że ma BotNeta który jest stworzony z polskich komputerów zombie? Też wy! :D Ale zabawna sytuacja :) Czekam na liścik, ale od was z poprawczaka :) 

A jak już tak trochę się o was rozpisałem to dokończmy. 

Oskarżasz o crack licencji TS3!? Hmm, a wy jaką licencję macie... hahaha

Jaki serwis prowadzicie? Serwis gdzie sprzedajecie cracki licencji TS3 za 20 USD?

mbRzwry.png?1

A to co to za sygnaturka :D Czym się chwalicie?

digitalnetwork.jpg

Czyżby ten polski gówniany anonn nie był wasz (i nie był robiony z template)?

4iKB092.png?1

Wczoraj ze znajomymi też znaleźliśmy wiele waszych tematów na różnych forach gdzie sprzedajecie wszystko co jest dostępne całkowiecie za darmo, za grube dolara ;)

Nie obrażaj kogoś kogo nie znasz a po dwa ddosowaliście mnie chyba wiem kogo ddosujecie co i niemam krótkiej pamięci jak ty a strona ano**.pl nie jest moja tak samo teamspecra**.com więc się zatkaj kolego bo już mnie troszkę wkurzarz tym jak mnie oczerniasz ja wiem od kogo ddosy dostałem policja ma już wasze ip :D

579571423327107377857.png

Opublikowano

Moje pierwsze i ostatnie ostrzeżenie dotyczące rozmów w tematach, @VMW już coś pisałem na ten temat u Ciebie w temacie, następnym razem nie będę taki łakawy i skończy się na ostrzeżeniach!

Opublikowano

Bawicie się tymi crackami, jednak mam dla was malutką informację pod dogłębnych rozmowach z przedstawicielem marki "TeamSpeak"  dowiedziałem się, że w końcu skończy się era serwerów na fałszywych licencjach.

@topic.

Nie polecam, jeżeli szukasz czegoś na dłuższy okres zaufaj dla hostingów, które działają dłużej i posiadają orginalne licencje.

Pozdrawiam ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...