Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od jakiego Tieru kupować Moduły ?

HerOo21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem stosunkowo nowym graczem mam jakies czołgi premium 5/8t na kase nie narzekam zawsze coś tam jest :)

powoli wchodze na 6/7/8/9t i tutaj mam do was pytanko.

Od jakiego Tieru kupować do czołgów moduły ?

ide w drzewka do T110E5 / BatChata / STB-1 i E 50 M

Oraz jakie moduły pakować do tych 4 drzewek ? zgóry dzieki i pozdrawiam

Opublikowano

Jak nie masz premki, to kupuj tylko na czołgi którymi będziesz dalej grać(CW, ESL, zarabiaczki etc.) - w twoim przypadku sens jest w przypadku T32, T110E5, AMX 13 90, BC-25t, STA-1, STB-1. Jeśli jakiś czołg premium masz, to na wszystko to co przedtem, na ten czołg premium i jak ci zostanie to możesz się ew. wspomóc na niektórych czołgach.

Opublikowano

premke mam cały czas ;) na 200dni + więc spoko

Czyli te czołgi co napisałeś + ewentualnie dokupić coś na jakimś jak bede miał z nim problemy tak ?

a moduły to wszędzie wentylacja pewnie + dosyłacz i trzeci wedugł uznania nie ?

Opublikowano

premke mam cały czas ;) na 200dni + więc spoko

Czyli te czołgi co napisałeś + ewentualnie dokupić coś na jakimś jak bede miał z nim problemy tak ?

a moduły to wszędzie wentylacja pewnie + dosyłacz i trzeci wedugł uznania nie ?

Tak.

Co do modułów to obowiązkowy jest dosyłacz, a dwa pozostałe sloty wedle gustu oraz w zależności od czołgu.

Opublikowano

Jak nie masz premki, to kupuj tylko na czołgi którymi będziesz dalej grać(CW, ESL, zarabiaczki etc.) - w twoim przypadku sens jest w przypadku T32, T110E5, AMX 13 90, BC-25t, STA-1, STB-1. Jeśli jakiś czołg premium masz, to na wszystko to co przedtem, na ten czołg premium i jak ci zostanie to możesz się ew. wspomóc na niektórych czołgach.

Serio? Moduły się kupuje tylko na przecenach i wcale nie są takie drogie a sens jest pakować do wszystkich od VI jeżeli ogarnia się nimi grę.

Opublikowano

Jak Cię stać to warto na każdy czołg który przechodzisz kupować, tylko potrzeba golda na zdjęcie ich. 

Opublikowano

powiem tak, masz moduły = jesteś bardziej przydatny dla swojej drużyny, bardziej efektywny, te 1-2s, czy nawet 0.5s reloadu zawsze robi swoje, ja od 5t pakuje wszystko, na 1-4 to wentyla i ew przekładam skupiacz za golda jak sie tragicznie strzela :D

Opublikowano

powiem tak, masz moduły = jesteś bardziej przydatny dla swojej drużyny, bardziej efektywny, te 1-2s, czy nawet 0.5s reloadu zawsze robi swoje, ja od 5t pakuje wszystko, na 1-4 to wentyla i ew przekładam skupiacz za golda jak sie tragicznie strzela :D

Jak kto woli ale zdejmowanie modułów to według strata golda bo nie kosztują ogromy, zwłaszcza na tierach I-IV.

Opublikowano

Dlatego na czołgach przejściowych (np.: T29) lepiej używać lornety zamiast optyki, skrzynki narzędziowej zamiast wentylacji, siatki maskującej zamiast stabilizatora/skupiacza.

Jak już co niektórzy wspomnieli stałe moduły zostawiasz tylko w X i tych czołgach VI, VII, VIII tieru które zostawiasz sobie na twierdze/drużynówki inna sprawa jak masz stały dopływ golda choćby te 100 golda miesięcznie z ESL lub turniejów WoTa organizowanych przez WG to masz na zdejmowanie modułów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...