Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który cheat kupić

N3R4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jak wiadomo CS jest na przecenie, a że miałem 5 euro na steamie to kupiłem sobie cs'a na 2 konto. Teraz szukam jakiego cheata. Trafiłem tutaj: http://rider-software.com/10 euro za 6 miesiecy, pisałem z typem, ktory to sprzedaje i mówi, ze bardzo szybko dostaje update, pokazywal emaile ludzi, ktorzy kupuja i sporo osób kupiło. Czy warto to kupic? Czy moze cos innego? 

Opublikowano

Tak to jest jak się rodzi upośledzonym to musi się na hackach jechać żeby dawać radę

To raczej dla funu, mam swoje main konto, gdzie jestem wysoko :)))

Opublikowano

Fajnie,że to nazywasz funem -.- Jesteś kolejnym który czerpię frajdę z tego,że zabił kogoś wiedząc,że tam jest,albo że zabiłeś

na Aimie... Zakładam,że ściemniasz z main kontem.Każdy szanujący się gracz nie hackuje.

Życzę szybkiego bana.

Opublikowano

Fajnie,że to nazywasz funem -.- Jesteś kolejnym który czerpię frajdę z tego,że zabił kogoś wiedząc,że tam jest,albo że zabiłeś na Aimie... Zakładam,że ściemniasz z main kontem.Każdy szanujący się gracz nie hackuje. Życzę szybkiego bana.

Jak mam bana na tydizen to sobie pogram na drugim koncie na cheatach, mnie to bawi, ciebie nie musi.

Opublikowano

Jak mam bana na tydizen to sobie pogram na drugim koncie na cheatach, mnie to bawi, ciebie nie musi.

Haha ale frajda, ez, łatwo, 50 do 0. Dla ciebie zapewne nie liczy się to, że dla kogoś to nie jest frajda? Ile ty masz lat? Nie sądzisz, że już nadszedł odpowiedni wiek, żeby zacząć używać mózgu? Jak bardzo trzeba spierdolić te grę, aby ludzie zaczęli dostrzegać, że ją niszczą. Ta wysoka ranga to co pewnie jakiś kałach, zamiast czitować to byś się ogarnął i zaczął ćwiczyć, zamiast rujnować komuś przyjemność z tej gry.

Opublikowano

Ja można dostać bana nie grając na cheatach ? No mnie to oczywiście nie bawi,ponieważ jestem NORMALNY.

Każdy dojrzały gracz raczej woli grać normalnie.

Ale oczywiście nie jestem taki nietolerancyjny i ci pomogę.

Pobierz jakiegoś hacka z chomikuj,najlepiej z dopiskiem [WYKRYWALNY].

W sumie jeśli cie bawi granie z hackami to równie dobrze możesz grać na boty.Taka sama frajda z zabijania,jeśli ci to nie

wystarczy to znaczy,że po prostu lubisz komuś psuć frajdę z gry.

Opublikowano

Haha ale frajda, ez, łatwo, 50 do 0. Dla ciebie zapewne nie liczy się to, że dla kogoś to nie jest frajda? Ile ty masz lat? Nie sądzisz, że już nadszedł odpowiedni wiek, żeby zacząć używać mózgu? Jak bardzo trzeba spierdolić te grę, aby ludzie zaczęli dostrzegać, że ją niszczą. Ta wysoka ranga to co pewnie jakiś kałach, zamiast czitować to byś się ogarnął i zaczął ćwiczyć, zamiast rujnować komuś przyjemność z tej gry.

Jebie mnie to w sumie. Kupiłem cheata i 3 csy na przecenienie, have fun :))))))))

Opublikowano

Kurcze,napisałbym coś,ale obraza użytkownika nie wchodzi w grę.

Ale ogółem to masz sposób myślenia jak Ruscy.W sumie wolałbym,żeby to oni w większości byli tymi

cheaterami,ale jak widać w Polsce również musi szerzyć się idiotyzm i chamstwo.I wcaaale nie mam na myśli ciebie

tylko innych graczy... :)

Dobra,myślę że pan cheater ma już swojego hacka ten temat nie ma już sensu bo tylko pójdą wyzwiska głównie do pana

głu.. hackera :> (kurcze,aż samo się na klawiaturze pisze) Więc temat można zamknąć.

Opublikowano

Tak to jest hehe sam trafi potem na cheata bedzie wyzywal i itp :)

Trafi kosa na kamien a pozatym chyba dobrze ze kupil haxa no i te 3 cs zawsze to kilka euro straci a mama mu nie da tak szybko hajsu hahhahahahaha

co za ironia:D

Opublikowano

Jebie mnie to w sumie. Kupiłem cheata i 3 csy na przecenienie, have fun :))))))))

Bo jesteś kretynem i tyle w temacie. Jesteś głupim dzieciakiem, nie potrafisz nawet uargumentować swojej wypowiedzi. Kupić 3 csy, żeby grać na cheatach xD. Inteligentny to ty za bardzo nie jesteś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...