Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheMasterOfMPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie żeby Hejtować czy coś innego ale:

• Czym różni się on od innych? Nie chodzi o pluginy tylko o grę bo wszędzie znajdę drop z kamienia, PvP itp itd
  • Nie znalazłem tutaj niczego co by wyróżniło was od innych ten sam typ servera bez scenariusza jak 99% serverów tutaj
  • Dlaczego bez scenariusza? Bo wchodząc na server mam tylko 1 zadanie ->> Zdobądź EQ zrób przedmioty i walcz z innymi nie ma tu nic innego
  • Takich serverów (czywiście bez tego dropu z Obsa) jest masa tutaj i każdy robi to samo, moja rada zrób coś co urozmaici grę i nastawi graczy na coś innego niż walka między sobą oraz nudne kopanie

Fajnie jakbyś dodał jakieś moby które utrudnią walkę graczom jak np duch Zombie który co 2 sek na 1 sekundę znika i się pojawia takie miganie vanishem już byłoby coś nowego albo Creeper Sprinter albo szkielet który strzela strzałami po 5 zamiast jedną albo mnożenie się pająka co jakiś czas podczas walki z nim ;)

Pomyśl nad czymś co doda nowego uroku a nie wałkuj czegoś co mamy na pęczki bo padniesz po miesiącu ew po dwóch i tyle z twojego entuzjazmu

TEMAT

Opublikowano

Nie żeby Hejtować czy coś innego ale:

• Czym różni się on od innych? Nie chodzi o pluginy tylko o grę bo wszędzie znajdę drop z kamienia, PvP itp itd
  • Nie znalazłem tutaj niczego co by wyróżniło was od innych ten sam typ servera bez scenariusza jak 99% serverów tutaj
  • Dlaczego bez scenariusza? Bo wchodząc na server mam tylko 1 zadanie ->> Zdobądź EQ zrób przedmioty i walcz z innymi nie ma tu nic innego
  • Takich serverów (czywiście bez tego dropu z Obsa) jest masa tutaj i każdy robi to samo, moja rada zrób coś co urozmaici grę i nastawi graczy na coś innego niż walka między sobą oraz nudne kopanie

Fajnie jakbyś dodał jakieś moby które utrudnią walkę graczom jak np duch Zombie który co 2 sek na 1 sekundę znika i się pojawia takie miganie vanishem już byłoby coś nowego albo Creeper Sprinter albo szkielet który strzela strzałami po 5 zamiast jedną albo mnożenie się pająka co jakiś czas podczas walki z nim ;)

Pomyśl nad czymś co doda nowego uroku a nie wałkuj czegoś co mamy na pęczki bo padniesz po miesiącu ew po dwóch i tyle z twojego entuzjazmu

Ja do tego serwera w naszej sieci wiele się nie udzielam, ale mogę coś o nim napisać:

Dodamy jakiś bossy itp, np. Gianty/Wither/Smok w losowym miejscu ;3

Zabawa dopiero się zaczyna! :D

Opublikowano

@Diaxower07 Co za różnica skąd mapka?

Ile czasu spędzasz na spawnie? Max 20minut podziwiając go po raz pierwszy, potem po 5minut wchodząc po potrzebne rzeczy jak dla mnie nie ma to znaczenia

TEMAT

Opublikowano

Witam państwa.

Serwer według mnie nie jest jakoś rozwinięty.. EasyAge zrobiło edit (reklama serwera i dodała otwieranie skrzynek) to teraz każdy to robi..
+ Właściciel mówił że my posiadamy plugin z internetu,a ich plugin jest tak skomplikowany, że aż po angielsku "Case Opening MC.XFA*T.PL"

- Chyba najgorszy edit jaki widziałem.. + mapa z neta lol?
#pozdrawiam

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

@MCBloomy Gdybys umiał czytać to napisałem ze spawn na potrzeby nagrania... Reklamy nie robiłem ja tylko kodusiek ja ja tylko pobrałem przez stronkę na kompa i wrzuciłem do siebie na kanał a co do spolszczenia nie widzę sensu tego robic poniewaz mozna zauważyć ze na YouTube każdy polski youtuber używa nie spolszczonej nazwy wiec nie widzę w tym nic dziwnego faktycznie edit nie jest najlepszy to tylko Minecraft nikt nie bedzie robił reklamy 10h bo tu chodzi o same IP i opisowe przedstawienie serwera mam jeszcze sile na odpowiadanie na twoje komentarze spokojnie ale czegoś mi tutaj brakuje ah no tak przechwalają sie swoim serwerem jakoś mimo reklam nie ma graczy to chyba cos oznacza bo od tak by nie odeszli w 2 dni moze następna edycje zrobisz lepsza ale watpię a jezeli chodzi ze każdy robi to samo to zmieniłem zdanie co do tego poniewaz jak widać każdy ściąga od każdego wiec i chyba my musieliśmy nadwyraznien zacząć to robic niestety tak juz jest innymi serwerami aka niby konkurencja niestety juz mi bateria w telefonie pada i dalej nie bede pisał wiec na tym chcialem zakończyć mój komentarz a jeszcze mała zmiana co do tego serwera aktualnie robię inny serwer poniewaz zbędne sa w mojej sieci 2 serwery easy hardcore tylko z trochę mniejszym dropem (czekam na hejty ze niby nie wypal) Wydaje mi sie ze jasno przedstawiłem ci cała sprawę.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...