Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek fps

HappyHappy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś jak tylko wszedłem do gry nastąpił spadek fps przez całą grę miałem ok 5-20 fps gdzie zazwyczaj nie mam problemu z fps gram na laptopie 4GB RAMu Intel Core 1,8 GHz. Nigdy nie miałem takiego problemu z fps gra jeszcze wczoraj działała płynnie a od tamtego czasu nic na laptopie nie robiłem podczas gry ustawiłem nawet wymagania na minimalne nic to nie dało w tle nic mi nie chodziło co mogło by zamulić tak laptopa. Proszę o odpowiedź i od razu mówię że nie mam włączonego tego procesu który laguje lola 

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

Zobacz pliki naprawcze. Ewentualnie sprawdź temperatury podzespołów. (możliwe, że chłodzenie ci poszło i przez wysokie temperatury procesor obniża taktowanie)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Z danymi naprawczymi wszystko ok podobnie jak z chłodzeniem laptop się nie nagrzewa zaktualizowałem cały system lecz nic to nie dało nadal mam bardzo mało fps 

39052_zps71e43729.png

Pomocnik
Opublikowano

Dużo osób ma ostatnio taki problem, może to coś z riotem ? Albo po prostu jakaś część Ci się popsuła :P

Opublikowano

To sprawdź jak funkcjonuje przy innych grach czy też tam jest gorzej. Jak nie to rito znowu coś zwaliło.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Opublikowano

Reinstall całkowity robiłeś? Bo już kończą mi się pomysły.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Opublikowano

Dużo osób ma ostatnio taki problem, może to coś z riotem ? Albo po prostu jakaś część Ci się popsuła :P

Tak, na 100% sRITO GAME zrobiło jakiś problem jak zawsze.

Nie jest to Twoja wina, musisz czekać na następnego patcha, a znając ich wyjdzie pewnie za 2 dni, bo ciągle robią to nowe badziewia. :)

Opublikowano

Jakiekolwiek błędy z grą czy to spadek fps czy inne gówno są spowodowane nowym patchem ze strony Riot'u. Nie ma się co przejmować z czasem przejdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...