Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jeżeli jest ktoś miły, pomocny... :) Mam czelność prosić zaproszenie na stronę joduska.me Nie potrzebuję tego zaproszenia, bo mam taki kaprys czy szukam cheatów na wszystkie sposoby. Programuję trochę i chciałbym wykorzystać moje zdolności, więc naprawdę konto by mi się przydało.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Nie będę ściemniał, że stworzyłem. Nic nie stworzyłem. Konto chciałbym właśnie do tego, żeby się tam udzielać, rozwijać się a także zacząć tworzyć skrypty. Szukam osoby, która po prostu da mi zaproszenie bardziej po dobroci niż oczekując czegoś w zamian. Na razie chcę tylko poznać to środowisko. Zanim coś stworzę to raczej trochę minie.

Opublikowano

Nie będę ściemniał, że stworzyłem. Nic nie stworzyłem. Konto chciałbym właśnie do tego, żeby się tam udzielać, rozwijać się a także zacząć tworzyć skrypty. Szukam osoby, która po prostu da mi zaproszenie bardziej po dobroci niż oczekując czegoś w zamian. Na razie chcę tylko poznać to środowisko. Zanim coś stworzę to raczej trochę minie.

Powiedz mi jak a Ci dam zaproszenie ;)_

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...