Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie mogę dać donate'a na L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. + jaką walutą mógłbym zapłacić oraz jaką drogą?

Opublikowano

Lol,płacić za to by Cię zbanowali? xD

A może wspierać w pracy? Dostajesz taki potężny projekt za darmo i śmiesz pisać ze płaci po to żeby go zbanowali? Nie chcesz, nie płać, ja również wpłaciłem im na konto ;) po czym po tygodniu dostałem bana, i nie mam do nikogo pretensji, no cóż zdarza się każdemu to tylko ludzie ;) Właśnie to jest mentalność polaków, moim zdaniem lepiej wpłacić pokazać że nam zależy na tym projekcie i ich wspierać ;)

153xova.png

Opublikowano

Donate to dobrowolna ofiara pieniężna taka jak np. w kościele.

Bol ma swoje subskrypcje a #l nie ma nic. więc oni liczą na donata.

Opublikowano

A może wspierać w pracy? Dostajesz taki potężny projekt za darmo i śmiesz pisać ze płaci po to żeby go zbanowali? Nie chcesz, nie płać, ja również wpłaciłem im na konto ;) po czym po tygodniu dostałem bana, i nie mam do nikogo pretensji, no cóż zdarza się każdemu to tylko ludzie ;) Właśnie to jest mentalność polaków, moim zdaniem lepiej wpłacić pokazać że nam zależy na tym projekcie i ich wspierać ;)

Gdybyś Ty jeszcze wiedział co się dzieje w L#,oprócz tego to co na forum piszą,to swoje zdanie byś szybko zmienił. Jedyną normalną osobą tam jest Honda i Hellsing według mnie. Reszta to banda baranów,złodziei i hipokrytów. Uwielbiany przez was joduskame,to złodziej i nic więcej,okradł tyle ludzi.  Mam płakać o konta? Z Sentry mam ponad 3 tysiące kont jeszcze :#

Opublikowano

Gdybyś Ty jeszcze wiedział co się dzieje w L#,oprócz tego to co na forum piszą,to swoje zdanie byś szybko zmienił. Jedyną normalną osobą tam jest Honda i Hellsing według mnie. Reszta to banda baranów,złodziei i hipokrytów. Uwielbiany przez was joduskame,to złodziej i nic więcej,okradł tyle ludzi. Mam płakać o konta? Z Sentry mam ponad 3 tysiące kont jeszcze :#

Poza tym kto normalny wspiera niemców ;) ?

Kolego, jak dasz dobry powód w pw do administracji to dadzą mu konto ;)

Opublikowano

Poza tym kto normalny wspiera niemców ;) ?

Kolego, jak dasz dobry powód w pw do administracji to dadzą mu konto ;)

Anyways L# lover też się przyda P:

Nawet gdyby jaki powód? hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...