Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zablokowane konto - Jaki może być powód?

dugi007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od wczoraj mam zablokowane konto,tylko niemam pojęcia za co,haki odpadają ,ovc,bugi.powerlvling odpadaja, wiec za co mozna jeszcze dostac bana? za tekst w stylu murzynska spierdolino? ostatnio gralem bardzo mało,po  ratio nawet widac ze nie hakowalem(0,5-1.0).Na wasta niemam mnie na ban listach chociaz dziennie sa aktualizowane...

Pisalem ticketa i bede czekac tygodniami na odp... a zalezy mi na jak najszybszym odblokowaniu bo 2 dni wczesniej zakupilem nowe premium i kolejnego retaila....moge dodac ze duzo kasy poszlo na to konto i latwo nexonowi nie podaruje tego tym baerdziej zze to 2 konto co mi zabanowali bez prawnie, mogl by mi ktos podac linka do regulaminu nexona dotyczace banowania?

Opublikowano

Wyslij im z 15 Ticketow az odpisza w jezyku polskim oraz angielskim .

Mogles bana dostac za

Wyzywanie/Obrazanie

Czity/Powerleveling

Rasizm 

etc

Mogles miec czity na kompie mogl Ci wykryc hackshieled i po koncie :)

Opublikowano

hackow niemam i nie mailem, a za wyzywanie permamentnego bana??? nikogo sam od siebie nie zaczepialem dopiero jak ktos do mnie mial problem...przeciez nie bede siedzial cicho jak jakis ciu....

Opublikowano

hackow niemam i nie mailem, a za wyzywanie permamentnego bana??? nikogo sam od siebie nie zaczepialem dopiero jak ktos do mnie mial problem...przeciez nie bede siedzial cicho jak jakis ciu....

A jednak wyzywales kogos :P To jak ktos Cie zglosil to pewnie na 3-7 dni zostales zbanowany :) Sprobuj jeszcze z 2 Tickety wyslac w sprawie bana. 

Opublikowano

no moze jedengo hakera ale to bylo w stylu "zamknij morde, spierdala...po chu...hakujesz " .......ale jak bym dostal na jakis czas to by mi pisalo ile jeszcze czasu pozostalo do odbanowania nie? a mi nic nie pisze tylko ze konto zostalo zablokoane

Opublikowano

no moze jedengo hakera ale to bylo w stylu "zamknij morde, spierdala...po chu...hakujesz " .......ale jak bym dostal na jakis czas to by mi pisalo ile jeszcze czasu pozostalo do odbanowania nie? a mi nic nie pisze tylko ze konto zostalo zablokoane

No to tu masz powód.

Poza tym hackshield ssie nawet w Metin2 gdyby połączyć to kupsko z vaciem to pograsz max 2 minuty i koniec rozkoszy.

Opublikowano

No to tu masz powód.

Poza tym hackshield ssie nawet w Metin2 gdyby połączyć to kupsko z vaciem to pograsz max 2 minuty i koniec rozkoszy.

nie bardzo rozumiem...chodzi tobie ze hackshield wychwytuje wulgaryzmy i leci ban?

Opublikowano

dostalem odp ze az rece mi opadaja...

Drogi Graczu,

Dziękuję za cierpliwość w oczekiwaniu na odpowiedź.

Twoje konto zostało zablokowane przez nasze zabezpieczenie wykrywające nielegalne-niedozwolone programy ułatwiające rozgrywkę.

Blokada jest permanentna.

Pozdrawiam, 

[NX] Skai 

War Rock Support

najlepsze to w tym ze na kompie nie bylo zadnych hakow, czyli niesluszny ban .... co mam wtym momencie zrobic? mam sie starac o jakies dowody od nich strony czy co?

Opublikowano

napewno używales kiedyś hacków na tym koncie albo na innym raz wystarczy, to kwestia czasu
też kiedyś gralem na hackach ale w końcu sie od tego uwolnilem i już nigdy tego dziadostwa nie dotkne :D

Opublikowano

wlasnie ze nie uzywałem , teraz pytanie co moze byc programem ulatwiajacym gre? w tle jedynie mialem otwarte przegladerke maxthon,avasta,gg,sterowniki nvidia i do myszki, moge dodac ze raz na ruski czas wywalalo mnie z gry moze  raz na miesiac jak nie zadziej i sie sam zastanawialem za co te crashe, przed banem tez crasha dostalem ale moglem sie ponownie zalogowac a juz na drugi dzien byl ban...mi chodza jedynie jeszcze 3 opcje:

1.pewna aktualizacja wprowadzila problem z aktualizacja sterownikow nvidi ze po 2 min gry wywalalo do pulpitu i dopiero zainstalowanie wczesniejszej wersji rozwiazywal problem-moze hackshield widzial to wlasie jako programn ulatwiajacy gre..

2.sterownik do myszki, ustawienie 2 bocznych przyciskow

3.kropka na ekranie-grajac vss zrobilem sobie kropke markerem na srodku ekranu zebym mogl celowac bez przyblizenia, moze ktos widzial jak gram i pomyslal ze mam haki i wyslal ticketa....

a co do celownika na innym koncie jakies 2 lata temu grajac aug uzywalem croshaira,zwykly prosty,krzyzyk na srodku ekranu i nic wiecej,zwykla prosta aplikacja a nie zaden hack,ale po czasie przestal dzialac,wiec go juz puzniej nie uzywalem tym bardziej na tym koncie ale croshair sobie lezal gdzies tam na dysku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...