Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# będzie aktualizowany nie ma co się bać wystarczy czekać.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joduska napisał na SB

,,Why do you think this project would end up like lol when is goes paid? We don't have a shady Husky here who is engaging in illegal activity. Nor am i a lazy who rather smokes weed and travels through the world instead of working on the Core'' 

Co znaczy w przetłumaczeniu na Gogle Tłumacz, że po prostu nie chce aby L# skończył jak BoL :)

,,Dlaczego uważasz, że ten projekt nie skończyć jak BoL, gdy idzie wynagrodzenie? Nie mamy zacieniony  tutaj, którzy angażują się w nielegalną działalność. Nie jestem leniwy, którzy raczej m.in. pali trawkę i podróżuje po świecie, zamiast pracować na rdzeniu''

Nic jak widać nie napisał o tym, że L# będzie płatny nie ma co szerzyć propagandy :) 

(Możecie mnie hejtować, ale takie jest moje zdanie) 

Pozdrawiam bardzo serdecznie :)

4221381110.png

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może nie będzie płatny( MOŻE )

2zgg6rn.png

Opublikowano

Wiosna się zaczęła, trzeba zgrabić stara trawę i spalić żeby trawka przed domem była ładna i zielona na wiosnę, a wy tylko update i update a biedni Niemcy muszą się zając robotami w ogrodzie.

Jodus prędzej czy później zrobi paid, taka prawda...

>>>>EB DB<<<<      

Opublikowano

Pierwsze zdanie Joduski mniejwiecej :

"Dlaczego uważasz, że L# nie może skończyć jak BoL (czyli płatny)?" A potem chwali się, że nie ma leniwego i nieuczciwego staffu

edit :  Chodzi o to, że Joduska wyrażał się do typa, który prawdopodobnie napisał, że L# nie będzie płatny i nie ma na to szans po tym jak były banwave'y i tak o to Joduska sie broni.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ht0LSBM.png

To wypowiedź wcześniejsza od powyższej i to właśnie z tej wypowiedzi wyraźnie wynika że sharp zaraz będzie płatny.

wolne tłumaczenie: "Od początku istnienia projektu byłem świadomy, że po jakimś czasie L# będzie płatny"

Pamiętam jak wręcz wywalono jednego developera gdy chciał robić płatne skrypty dla l#. Naturalna kolej rzeczy jest taka że będą płatne skrypty - nie ma cudów no chyba że zostaną tylko słabi developerzy a ci bardzo dobrzy sami stworzą alternatywę dla sharpa i bola - tak to działa.

Opublikowano

Ja sie zastanawiam, czy te tematy tutaj to już trolling i mem, czy ludzie tak na serio ciągle xD

Swoją drogą, dobry patent. Joduska wie o tym, że jeżeli L# będzie w jakis sposób płatny, to wszyscy spierdolą to OBIEKTYWNIE lepszego BoL'a, więc już tam sobie na SB troszkę ciśnie konkurencję, sprytne, sprytne. Rzeczywiscie, trollujący na forum iMeh, i on sam, usprawniający "bezpieczeństwo" programu (Dostałeś bana? Sry, lmao) to z*******y staff.

Opublikowano

NIech bedzie platny, przynajmniej wtedy beda musieli przyspieszyc prace nad updateami by ludzie, ktorzy placa nie czekali tygodnia po patchu...

Opublikowano

Ja tam chce żeby był płatny. Dzięki całym forum joduska.me a raczej jego społeczności dorobiłem się już hajsu więc spokojnie mogę za niego płacić co miesiąc.

Opublikowano

bol gorszy puki co jak dla mnie no chyba ze płatne skrypciki to co innego ;s

tak wiec mam nadzieje ze zrobią płatnego szybko i w koncu będzie git wszystko ;s

nowix flovers girl.png

Opublikowano

bol gorszy puki co jak dla mnie no chyba ze płatne skrypciki to co innego ;s

tak wiec mam nadzieje ze zrobią płatnego szybko i w koncu będzie git wszystko ;s

Popieram 10$/miech i jest gites, ale jak mają być paid skrypty to podziękuje. xD

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Jak zrobi paid skrypty to będzie upadek L#, część deweloperów się nie zgadza żeby był płatny, inni mówią ze tez będą wtedy chcieli hajs za skrypty.

>>>>EB DB<<<<      

Opublikowano

A wg mnie bol i tak jest lepszy ;]

Bol lepszy ale tylko do postaci bez skillshotow. 

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Pogódźcie się z tym, leaguesharp BĘDZIE płatny.

Zakładka Client Area od postu iMeh'a nie działa, dodatkowo pojawił się "Account status" ;)

Kiedys tak napewno nie w tym roku ;) i nie pierdo... glupot bo glowa boli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...