Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ladowaniem map

Luksik12132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Mam taki problem a mianowicie...

Zacina mi strasznie cs głównie przy ladowaniu mapy i czesto nie wyrabiam na mecze turniejowy po czym dostaje bana... 

Gdy juz zaczne gre mam normalny ping ani mi nie scina, tak samo mam jak wejde dopiero w gre i klikam "znajdz gre" slychac jak gra sie przycina.

Najbardziej denerwujace jest wlasnie to ladowanie map.. Ktos jakies pomysly co z tym zrobic??

Opublikowano

Za słaby komputer ? Jakie masz parametry kompa ?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 4800+   2.50 Ghz      Ram 2 Gb

Czasami uda sie ze gra wlaczy sie odrazu a czasami juz nie...

Ogolnie mam cos pod 40 meczy wygranych ale 4 dni temu zrobilem formata i juz wgl nie moglem wejsc na turniej

Opublikowano
MINIMUM: 
Processor: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or better 
Memory: 2 GB RAM 
Graphics: Video card must be 256 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 3.0 
DirectX: Version 9.0c 
Hard Drive: 8 GB available space

Nie dziw się za tak wolno Ci się ładuje zaktualizuj wszystkie sterowniki do najnowszej wersji. Zmniejsz detale graficzne na trochę gorsze jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś i spróbuj grać w oknie a nie na full screenie.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...