Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twoje konto zostalo wykluczone. Skontaktuj sie z obsluga klienta EA

Espance22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam maly problem. Nie kupowalem ani razu zadnych coinsow, nie czitowalem. Dzisiaj probuje wejsc w UT i nagle mi taki komunikat wyskakuje. Nie mam pojecia za co ten ban. Nie za bardzo usmiecha mi sie do nich dzownic, mozna sie z nimi skontaktowac jakas meilowo czy cos w tym stylu. Prosze o pomoc.

Opublikowano

Na live to sie nigdy nie doczekam, raz juz probowalem z tego korzystac, to pisalo, ze przyblizony czas to kolo 10 min i tak w kolko czekalem i zawsze zajete bylo. Nie ma jakiegos supportu do EA?

Opublikowano

Błąd EA , możesz się skontaktować z obsługą klienta , napisać @ do nich , ewentualnie niech twój tata do nich zadzwoni .

­

Opublikowano

Jak napisac do nich meilowo, bo dzisiaj i tak sie nie dodzwonie, bo oni pracuja od poniedzialku do piatku, a na live czacie "ciagle" sie czas przesuwa i jak bylo przed chwila, ze mam czekac kolo 20 minut, to teraz mam czekac 50 minut. Bardzo mi na tym zalezy. Dodam jeszcze, ze na meila kompletnie nic mi nie przeyszlo. Poprostu ban z dupy..

Opublikowano

Jak napisac do nich meilowo, bo dzisiaj i tak sie nie dodzwonie, bo oni pracuja od poniedzialku do piatku, a na live czacie "ciagle" sie czas przesuwa i jak bylo przed chwila, ze mam czekac kolo 20 minut, to teraz mam czekac 50 minut. Bardzo mi na tym zalezy. Dodam jeszcze, ze na meila kompletnie nic mi nie przeyszlo. Poprostu ban z dupy..

Support

Angielski

https://help.ea.com/

(zmień język na US english) potem kliknąć w prawym górnym rogu GAMES>FIFA 2014. Jak się strona załaduje zjedź na sam dół i kliknij Looking for something else.

Wybierz CONTACT US i postępuj zgodnie z wyświetlonymi instrukcjami.

Polski

telefon: +48 22 39 70 840 (od poniedziałku do piątku od 12.00 do 21.00).

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...