Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] FiberHost

Gość xMNx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam w planach www.FiberHost.pl i nie wiem czy wybrać ofertę SAND, ICE czy LAVA, zakłam serwer na 20 slotów i nie wiem ile ram wystarczy. Na razie myślę, że LAVA to będzie dobry wybór, ale na 20 slotów to nie wiem czy nielimitowane RAM będzie potrzebne. Doradzicie? A może skorzystać z innego hostingu?

Opublikowano

Oferta ICE spokojnie wystarczy na publiczny 20 slotowy serwer. Jeżeli chcesz mały prywatny do gry ze znajomymi (bez wielu pluginów), to możesz brać nawet SAND. 

Opublikowano

Ale jaki typ serwera, co na nim będzie?

Survival + Gildie :)

Opublikowano

20 slotów na Surv + Gildie? Pomijając fakt, że takich serverów jest teraz mnóstwo to wątpię, by na tak małej ilości miejsc chciał ktoś grać. Aczkolwiek, jeżeli chcesz zrobić server tylko dla swoich ziomków to na luzie starczyłby nawet Sand.

Opublikowano

20 slotów na Surv + Gildie? Pomijając fakt, że takich serverów jest teraz mnóstwo to wątpię, by na tak małej ilości miejsc chciał ktoś grać. Aczkolwiek, jeżeli chcesz zrobić server tylko dla swoich ziomków to na luzie starczyłby nawet Sand.

Uważam, że to już mój problem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Temat do zamknięcia. Oficjalnie wybrałem Enderchest.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...