Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy kończy się samouczek w GTA Online?

mkkmarcin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Powie ktoś mi kiedy kończy się samouczek na jakim etapie ? . Wiadomo zrobiłem postać później było trzeba ubrać się w sklepie , odzyskać prochy i odpicować auto . Nastepnie jest gra ( skoki na tej rampie i zabcicie przeciwnej druzyny)  I to już jest koniec samouczka ? Bo przy wysłaniu do znajomego zaproszenia aby utworzyć sesje tylko nasza 2 lub 3 jest problem . Gdyż wyskakuje że ja i on musimy ukończyć samouczka . On ma bodajże 17lvl więc raczej go ukończył ale moge się mylić . Mam 7 lvl. Gramy na xbox 360.

I okazyjnie następne pytanie . Na lotniskach mam pusto brak jakichkolwiek heli czy samolotów. Znalazłem jedno śmigło nad szpitalem i żadnego więcej.

BUM

Opublikowano

Powinien samouczek się ukończyć chyba dopiero po jakiejś misji która jest nie daleko lotnika (taka gwiazdka).

Na lotniśkach jest pusto, bo to multi i każdy by sobie je brał. Na lotnisku w Sandy Shores jest czasami samolot lub helikopter. Czasami nawet Titan.

Od 30 rangi za 1000 dolców możesz od Merryweather wynająć helikopter i zabić pilota. I będziesz miał helikopter. Lub kupić na necie.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Powinien samouczek się ukończyć chyba dopiero po jakiejś misji która jest nie daleko lotnika (taka gwiazdka).

Na lotniśkach jest pusto, bo to multi i każdy by sobie je brał. Na lotnisku w Sandy Shores jest czasami samolot lub helikopter. Czasami nawet Titan.

Od 30 rangi za 1000 dolców możesz od Merryweather wynająć helikopter i zabić pilota. I będziesz miał helikopter. Lub kupić na necie.

A mam pytanie oglądam czasami Rocka . I u nich jak grają na lotniskach są samoloty itp . Nie tylko na wojskowym . To niby jak oni to robią ? 

BUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...