Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zielone boki

xxerorxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej jakbyś dał ss, bo nie wiemy o co chodzi, pierwszy raz spotykam się z takim bugiem. Masz jakieś mody? Sterowniki aktualne?

Opublikowano

czyli zapewne słabo dociśnięty był ;] a na ss tego nie widać bo to nie działo się w komputerze tylko na samym monitorze, obraz wyrenderowany był dobrze :D

Opublikowano

Mam taki problem w grze World Of tanks nie wiem jak w innych grach lecz w tej to mam .

Jak się tego pozbyć ? Mam to na kablu HDMI

Moja karta graficzna : Msi Radeon R9 270X 2GB OC

137fd862b3ab8c19gen.jpg

76561198375594763.png

Opublikowano

Że czego pozbyć? Czarne paski?

Sprawdź czy masz ustawioną prawidłową rozdzielczość i prospekt ekranu. Domyślam się, że ten monitor to 21,5" więc powinno być FHD i 16:9.

Opublikowano

Jakim kablem masz podłączony monitor do PC oraz czy posiada ten monitor funkcje zmiany proporcji ekranu. Jeżeli nie wiesz to wyszukaj dany model w internecie oraz powiedz też czy podczas Bootu komputera masz 4:3 czy 16:9.

Opublikowano

Rozdzielczości mam 1024 x 768 to jest dobrze ale jak mam 1920 x 1080 to pulpit też tak ma jak WoT zielone boki i dól

Nie powinno tak być a nawet nie może. Ta rozdzielczość jest nieprawidłowa i jeśli się nie mylę to jest to 16:10 czyli laptopowa. Wciąż nie odpowiedziałeś jakim kablem masz podłączony monitor do pc.

Opublikowano

Pomysłów z mojej strony brak. Jeżeli mogę jeszcze coś zaproponować/przypuścić to sprawdzenie czy na innym kablu będzie taki sam problem oraz reinstall sterowników do karty graficznej (bo Radeon).

Opublikowano

Formata robiłem nie pomogło..

Chyba wiem o co biega.

Po prostu telewizor ma rozdzielczosć 1600 x 900 a nie 1920 x 1080

#Do zamknięcia !

76561198375594763.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...