Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie do packetow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyżej, lub są zmienione. Albo poprostu nie umiesz wysłać pakietów. Sprawdź czy dobrze wpisałeś dane servera. Spróbuj jeszcze raz.

Jeżeli po wysłaniu nic się nie zmieni w logach to niestety :P.

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?
- No... yyy... apokalipsy

Opublikowano
Tak jak wyżej, lub są zmienione. Albo poprostu nie umiesz wysłać pakietów. Sprawdź czy dobrze wpisałeś dane servera. Spróbuj jeszcze raz.

Jeżeli po wysłaniu nic się nie zmieni w logach to niestety :P .

LOL?

Skoro by zle wpisał dane do servera to jakby sie połączył?

@topic

po prostu pakiet został zablokowany.

@down

O tak ja to juz szczegolnie kwalifikuje sie do grupy osob,ktore to uzywaja slow nie znajac ich znaczenia <_<

Pfff

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

Być może wlazł przez jakiś inny port.

"LOL"- wyjaśnisz mi może co to znaczy? Z jakiego języka pochodzi? Czy może używasz słów nawet nie znając ich języka.

po prostu pakiet został zablokowany.
nie musi być zablokowany aby nie działał. Tak jak pisałem niech spróbuje jeszcze raz i sprawdzi logi.

Ze mną nie masz co walczyć :)

To chyba ja mam inaczej :P

[n]tbw[/b], Angielskiego się nie uczę. Ale z tych 99% to z pewnością minimum 60% nie wie co ten skrót oznacza.

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?
- No... yyy... apokalipsy

Pomocnik
Opublikowano

nie musi być zablokowany aby nie działał. Tak jak pisałem niech spróbuje jeszcze raz i sprawdzi logi.

po jakiego groma ma sprawdzac w logach skoro pisze ze kombinaja nie wyszla? jesli jest taki komunikat to albo jest zablokowany albo zmieniony jak pisaliscie wyzej gdyby bylo inaczej to dostalby prawdopodobnie dc spowodowane uzyciem niewlasciwego pakietu lub od zlej konfiguracji

"LOL"- wyjaśnisz mi może co to znaczy? Z jakiego języka pochodzi? Czy może używasz słów nawet nie znając ich języka.

jesli nie znasz tego zanczenia to jest to dla mnie bradzo smieszne xD 99% osob siedzacych na takich forach je zna...

a ze ty nie wiesz to juz twoj problem mysle ze kolega ktorego chaciales "pojechac" zna je na pewno =]

tak btw.. Lol jest to skrot uzywany w jezyku potocznym wywodzacy sie od wyrazenia "Laughing out loud" {w prostym tlumaczeniu "Bardzo glosny smiech"}