Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sytuacja na Ukrainie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dawna wiadomo co się dzieje na Ukrainie. Jak dalej postąpią? Tylko oni to wiedzą. Podejrzewam, że jeżeli świat będzie się godził na takie zagrywki, to nie przestaną i będzie tylko gorzej...

Opublikowano

Sądze że zatrzymaliby się tylko do mariupola żeby mieć drogę na krym.. ale jak znając k***y USA to sprowokują że rosja będzie musiała zająć całą ukraine więc luz..

Opublikowano

Ile mogą pomóc inne kraje Ukrainie lecz boją się o własne dupska, myślę że wystarczyłoby postraszyć Rosję różnymi Embargo. I tak już jest straszny kryzys w Rosji przez tą całą sytuację.

Opublikowano

Wszystkie państwa powinny nałożyć sankcje na Rosje na wszystkie towary. Następnie wszystkich rosjanow z Europy, Ameryki itd wyexmitować do Azji. Wtedy w Rosji byłby taki rozpierdol że szok.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

@`Penero, w połowie zgodzę się z Tobą. Ale nie ma takiej możliwości aby wszystkich obywateli Rosji wyeksmitować do ich rodowego kraju. Będą się ukrywać.

Najbardziej z tego wszystkiego szkoda mi dzieci w Ukrainie, my Polacy nic na to nie możemy zrobić, ale nasz rząd już może. Jakby połączyć wszystkie siły z każdego kraju Rosja musiałaby w końcu ustąpić i odpuścić tej "masakry" którą wyprawiają ludności cywilnej w Ukrainie.

Opublikowano

C**j mnie (za przeproszeniem) obchodzi co się dzieje na Ukrainie. Prawda jest taka że to państwo nigdy nie istniało. I tak już im za dużo pomogliśmy. 

Opublikowano

C**j mnie (za przeproszeniem) obchodzi co się dzieje na Ukrainie. Prawda jest taka że to państwo nigdy nie istniało. I tak już im za dużo pomogliśmy. 

Ukraina jest większa od Polski i ma więcej mieszkańców. Idąc twoim tokiem myślenia Polska też nigdy nie istniała :)

@Golumiusz

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ile mogą pomóc inne kraje Ukrainie lecz boją się o własne dupska, myślę że wystarczyłoby postraszyć Rosję różnymi Embargo. I tak już jest straszny kryzys w Rosji przez tą całą sytuację.

Postraszyć embargo... Zabawne... Do tego skoro tak Ci smutno z powodu rozlewu krwi to dlaczego chciałbyś, żeby inne kraje pomogły Ukrainie?

+ Ten Twój "kryzys" w Rosji

glzw3g.jpg

Kurs Rubla. Faktycznie, leci na łeb na szyje.

Wszystkie państwa powinny nałożyć sankcje na Rosje na wszystkie towary. Następnie wszystkich rosjanow z Europy, Ameryki itd wyexmitować do Azji. Wtedy w Rosji byłby taki rozpierdol że szok.

Świetny pomysł - należy karać niewinnych, ale w czym by ich tu przetransportować? Może w samolotach... Albo nie! Pakujmy ich wszystkich do kontenerów!

Opublikowano

Ukraina jest większa od Polski i ma więcej mieszkańców. Idąc twoim tokiem myślenia Polska też nigdy nie istniała :)

@Golumiusz

I co w związku z tym? Tam od zarania dziejów rządzili Rosjanie.

Opublikowano

@Shazzy™  nie rozśmieszaj mnie. Ukraina nigdy nie umiała powiedzieć po której stronie jest. Nadal jest tam od zajebania upowców, dlatego pluje na tą całą ukraine. Jak o niej słyszę to mi się zbiera na wymioty.  Nie mam nic do normalnych ukrainców, ale tam serio jest jeszcze bardzo dużo tego ścierwa - banderowców. 

Opublikowano

@piotr11104

Przed tymi sankcjami:

1 RUB = 0,1002 PLN

Teraz:

1 RUB ~ 0,0631 PLN

To chyba o czymś świadczy. Tak w ogóle to nie wiem czy wiesz, ale tam teraz tylko dolarami się obraca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...