Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diamond Mt3

karcul78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak M2bob jest w 100% DARMOWY . Owszem można kupić wersje premium lecz dużo one nie dają . Znajdziesz na stronie www.m2bob.eu

A czy mogę dostać od was jakiś link bo nie mogę pobrać tego ze stronki co kolega wyżej podał ;(

Opublikowano

To tak M2bob jest w 100% DARMOWY . Owszem można kupić wersje premium lecz dużo one nie dają . Znajdziesz na stronie www.m2bob.eu

nie spamuj @Up. Co do tematu jest on niestety darmowy przez 5h ,a potem placisz 20 zl za miesiac,ale mozesz stworzyc wirtual linuks +rejestracja i grasz przez 5h.Kasujesz obraz i od nowa.Innego obejscia nie ma

http://m2bob.net/?s=hwpierw sie musisz zarejestrowac zeby pojawił się download.I na przyszlosc oznacz mnie w poscie ;p

/niereg. sygna

Opublikowano

nie spamuj @Up. Co do tematu jest on niestety darmowy przez 5h ,a potem placisz 20 zl za miesiac,ale mozesz stworzyc wirtual linuks +rejestracja i grasz przez 5h.Kasujesz obraz i od nowa.Innego obejscia nie ma

http://m2bob.net/?s=hwpierw sie musisz zarejestrowac zeby pojawił się download.I na przyszlosc oznacz mnie w poscie ;p

Doba zapamiętam sobię ;) THX za pomoc.

Opublikowano

proszę bardzo,polecam się na przyszłość ;)

Dobra jak mówisz że chcesz pomuc to wiesz może jak to zainstalować na DimondMt3  :D ?

No nie moja wina normalnie wkleja się to do metin2client.bin a że w folderze Diamondamt3 tego nie ma to jestem w kropce ;(

Opublikowano

Dobra jak mówisz że chcesz pomuc to wiesz może jak to zainstalować na DimondMt3  :D ?

No nie moja wina normalnie wkleja się to do metin2client.bin a że w folderze Diamondamt3 tego nie ma to jestem w kropce ;(

ale oznaczaj mnie.Ja nie sledze firum tego samego non stop.Jak nie ma tzn,ze serwer jest jeszcze zabezpieczony i nie poleci.

A jak patrzylem,to na innych multihackach nie ma takiej opcji.Wiec nic nie zrobisz

/niereg. sygna

Opublikowano

ale oznaczaj mnie.Ja nie sledze firum tego samego non stop.Jak nie ma tzn,ze serwer jest jeszcze zabezpieczony i nie poleci.

A jak patrzylem,to na innych multihackach nie ma takiej opcji.Wiec nic nie zrobisz

@alelaska

Już sobię poradziłem działa i już zastanawiam się nad kupnem wersij na 110 dni :D

A i mam pytanie czy jak złoże się z kolegą to będziemy mogli kożystać na pare kompów ?

Opublikowano

@alelaska

Już sobię poradziłem działa i już zastanawiam się nad kupnem wersij na 110 dni :D

A i mam pytanie czy jak złoże się z kolegą to będziemy mogli kożystać na pare kompów ?

wydaje mi się,ze tak.@karcul78 :)

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...