Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, najnowszy skrypt do katariny to Slay Belle, a dotychczas najlepszy to Sinister Blade. Według Was Slay Belle jest lepszy od Sinister Blade, czy taki sobie? Ma jakieś inne opcje, inny sposób działania etc.?

Opublikowano

mysle ze jedynym ograniczeniem beda tu twoje umiejetnosci i wiedza o grze bo kazdy z tych skryptow jest w stanie ugrac challengera

^_^

Opublikowano

mysle ze jedynym ograniczeniem beda tu twoje umiejetnosci i wiedza o grze bo kazdy z tych skryptow jest w stanie ugrac challengera

Challenger katarina ;d. Sinister lepszy moim zdaniem 

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Moje umiejętności w bolu są na pewno lepsze niż 3/4 jak nie więcej wszystkich userów, więc z tym nie będzie problemu.

Chodziło mi raczej o opcje tych dwóch skryptów i porównanie.

Sinister Blade znam na 99% i ogarniam na 90%, ale ostatnio coś nie styka (wardjump, sxorbwalk errory),

a Slay Belle jeszcze nie próbowałem, bo bol też coś ostatnio nie działa.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siniester katarina , od moich czasow gry na BoLu ,az do teraz jest to najlepszy skrypt. Porownujac tamten ,ktory rowniez jest niesamowity wybralbym sprawdzona siniester. Dodatkowo twoje skillsy duzo daja :)

lubie sie spowolnic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...