Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie Do Mw2

Papulatus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

szukam sprawdzonego i dzialajacego spolszczenia do MW2 kupilem gre w sklepie czyli mam orginal tylko jest to po amerykansku (mieszkam w ameryce).

Ps. Prosze mi nie kadzic google albo jakimis innymi wyszukiwarkami bo szukalem!

Opublikowano

ppm na codzie ---> wlasciwosci ---> jezyk ---> polski + zmien region pobierania na polska itp + integralnosc cache gry, powinno pomoc

Opublikowano

ppm na codzie ---> wlasciwosci ---> jezyk ---> polski + zmien region pobierania na polska itp + integralnosc cache gry, powinno pomoc

nie z bardzo rozumiem co to znaczy ppm :P

jaki region pobierania?

integralnosc cache gry?

lol mow po Polsku prosze :D

Opublikowano

ppm = prawy przycisk myszy

region pobierania, steam --> ustawienia ---> elementy pobrane ---> region pobierania --> polska

steam ---> ustawienia ---> Interfejs ---> polski

integralnosc cache gry, ppm na cod mw2 ---> wlasciwosci --> pliki lokalne --> sprawdz integralnosc cache gry

Opublikowano

ja nic takiego nie mam, wszystko jest po amerykansku :P moze mnie ktos TV, albo dodac na skype?

steam ---> settings --> interface ---> select the language... : polish , potem restart steama i masz wszystko po polsku i robisz to co ci napisalem wczesniej.

Po pierwsze.

Masz Wersje Steam czy pudełkową.

Istenieje tylko wersja steam call of duty modern warfare 2

Opublikowano

"wlasciwosci --> pliki lokalne --> sprawdz integralnosc cache gry "

nie mam nic takiego na wezme ppm na codzie to nie ma local files.

Security,Details,Previouse Version,General,Shortcut i Compatibility a local files nie ma

@Juz niewarzne, cos mi sie aktualizuje. WOW 4H?!?!?!

Opublikowano

Tak...Musi ci all spolszczyć Singla i Multi ;] -_-Ale po zmienieniu języka Steam Zmienia języki w wszystkich grach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...