Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wartość w (%) celności w cod mw3 szaleje ! [problem]

_Tai_Agandaur_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, gram już w coda prawie 300 h i zauważyłem, że jak mam staty 22 ofiary do 6 zgonów albo 17 ofiar do 8 zgonów coś koło tego (gram dobrze) to celność spada o 0,1 a jeżeli moje staty są najgorsze czyli jak mam 4 ofiary i 15 zgonów (masakra) to celność może mi nawet podskoczyć o 0,2.

Czy takie naliczanie tej celności zależy od jakiegoś stylu poruszania się czy celowania bo jak gram źle i mi w ogóle nie idzie w grze to mi ta celność skacze do góry ale nie dostrzegam w moim stylu gry czegoś nadzwyczajnego co by mi dawało 0.2 % celności więcej.

Z kolei jak gram dobrze i mam +15 ofiar to celność mi spada a gram cały czas tak samo. Nie wiem gdzie leży problem. Czy po mojej stronie czy stronie gry.

Mój kumpel też gra w mw 3 i gra o wiele, wiele gorzej ode mnie i jego celność wynosi około 14,50 %.

W jego przypadku wyglądało to tak, że na początku gry miał celność 12, 30 % około i z biegiem czasu nabił sobie lv i zaczął grać inną bronią co dało mu celność 14% a nawet 16%. Tylko wyglądało to tak, że przez jeden dzień szło mu dobrze i jego celność skoczyła do tych szesnastu a w moim przypadku gdy miałem taki dobry dzień celność stała w miejscu a czasami nawet spadała o 0,1.

6lQcF0X.png

Zapraszam na mój kanał YouTube - Link w Profilu

Opublikowano

Aha czyli jak będę mniej kul wypluwał z spluwy a więcej celował to celność mi może nawet skoczyć o kilka % ?   

6lQcF0X.png

Zapraszam na mój kanał YouTube - Link w Profilu

Opublikowano

Aha czyli jak będę mniej kul wypluwał z spluwy a więcej celował to celność mi może nawet skoczyć o kilka % ?   

Jak będziesz trafiał w przeciwników a nie w coś innego to tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...