Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

reszta z psc po zakupie cs go

BackToDream

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,mam pytanko,otóż zakupiłem dzisiaj cs,ale niestety nie po mojej myśli.. Dlaczego? Kupiłem psc za 30 zł,a gra kosztuje jakieś 22 czy coś koło tego,więc zostaje mi kilka zł,ale.. Nie widzę żeby na moim koncie widniał napis z resztą,a najtańsze doładowanie kosztuje 5 euro,czy jak napisze do steam żeby zwrócili mi pieniądze za grę to będę mógł użyć tego samego psc,żeby doładować konto za te 30zł w przeliczeniu na euro,czy jak już wykorzystałem te dajmy 22 zł to już mi się nie zwróci? Mam nadzieję że w miarę zrozumiale to napisałem .. :p

Opublikowano

Niezbyty zrozumiałem, ale jeżeli kupisz będziesz chciał kupić cs'a za 22zl i wpiszesz ten kod to na tym kodzie zostanie 8zł które będziesz potem mógł np wpłacić na konto psc lub cos za to kupic.

Opublikowano

Valve(Steam) napewno nie oda ci 30 zł lepiej zostaw sobie to psc i jak kiedys bedziesz kupował doładowanie do steam za 5 euro to bedziesz musial dac 21 zł psc i to psc które masz z zakupu cs ci sie przyda

4368114283283061354283.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...