Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra z najlepszą fabułą

Miley8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Przeszedłem Bioshock:Infinite. O Assasin's Creed nie piszcie, ponieważ jestem w trakcie przechodzenia, lecz mam za słabego kompa i nie mam ochoty w niego grać. Pozdrawiam, będe like'ował za pozytywne komentarze. Pozdrawiam :)

Yo!

Opublikowano

Może zainteresuje Cię The Walking Dead: Season One. Sam byłem sceptycznie nastawiony. Kupiłem to na steam'a, póki co przeszedłem tylko pierwszy epizod, ale gra z*******a.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

W ciemno polecam Ci Crysisa all części (1-3). Wszystkie mają tę samą fabułę.
Jeszcze zostaje Death Space 3, który powinien Ci działać.
Najlepiej podaj parametry swojego komputera. ;)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Laptop Asus N61VG

WINDOWS 7 64bit

4GB ramu (4096 MB, Hynix DDR2-800, 2x 2 GB, maks. 8 GB)

Procesor Intel Core 2 DUO T6600 @ 2.20 GHz 2.20 Ghz

NVIDIA GeForce GT 220M - 1024 MB, rdzeń: 550 MHz, pamięć: 500 MHz, DDR2, ForceWare 186.11

Yo!

Opublikowano

Gothic 1

Gothic 2 noc kruka

Morrowind

Oblivion

Skyrim

Stronghold

GTA SA

GTA IV

The Walking Dead Season 1 i 2

The Wolf Among us

Dragon Age Origins

Dragon Age II

Thief

Wszystkie gry które wymieniłem powinny ci odpalić na kompie.

Opublikowano

W sumie nie jestem pewien co do fabuły, chociaż i ona mi się podobała, mimo że dosyć przewidywalna.

Dishonored.
Gra pójdzie Ci raczej na maksymalnych, jest świetna, osobiście przechodziłem ostatnio po raz czwarty, ale mam przerwę :p
Ogółem polecam.

shoob.png

Opublikowano

Najlepsza fabuła według mnie była w :

Mass Effect ( 1,2,3 )

Wiedźmin ( 1,2 )

The Walking Dead 

( ponieważ sam decydujesz jak grę zakończysz. Dużo zakończeń, rozwiązań itp. )

Na słabszy sprzęt to Mafia I 

Opublikowano

Pobieram Mafie 2, jak nie pójdzie to spróbuje jedynkę. Wiedźmina jedynkę przeszedłem, a dwójka mi nie pójdzie nad czym bardzo ubolewam :(. Na szczęście mam XBOX'a 360 i chyba kupie sobie go na ową platformę. Słyszałem, że mass effect ma słabe zakończenie, co mnie bardzo zniechęca do zagrania w tę grę. :(.

Yo!

Opublikowano

@Miley8

Najlepsza fabuła ze wszystkich gier to tylko i wyłącznie trylogia Mass Effect. A to że Mass Effect ma słabe zakończenie to nie jest prawda, zakończenie 3 części jest bardzo dobre według mnie. Nie będę przytaczał szczegółów bo popsuje to rozgrywkę, ale część 1 i 2 jest dobra tak jak ich zakończenia. Najlepiej to przejść całą trylogie i samemu ocenić nie ma co się sugerować tylko i wyłącznie opinią nt. zakończenie 3 części. Możesz zobaczyć na Gryonline, że opinie są bardzo różne na temat zakończeń(są 3).

Opublikowano

@Miley8

Zależy który Mass Effect. Najbardziej chyba wolę 1 i 2 ( grafika słaba itp. ale nie samą grafiką człowiek żyje xD ) sam decydujesz kto zginie, kogo zabijesz, jakiego bossowi darujesz życie, jakie questy wykonasz, ile ich wykonasz. Np questy poboczne z 1 części, mogą mieć wpływ na 3 część gry. Zakończenie sam wybierasz jakie Ci najbardziej spasuje. Dubbing jest świetny ale z tego co pamiętam nie było go w 3 części.

Nie pamiętam w ile przeszedłem ale questy główne + kilka pobocznych z 17-22h 1 część 

The Walking Dead i ME Trylogia - najlepsza fabuła, trochę gorsza jest w Wiedźmine 

Opublikowano

DMC Devil May Cry, oraz reszta gier z tej serii. Przygody Dante w świecie Limbo są niesamowite. ;)

736181470940422997756.png

Opublikowano

BF3 i CoD:AW mają bardzo dobrą fabułę, na minimalnych może pójdzie :)

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

jak już chcesz grać w Mafie to zacznij od I części

Moim zdaniem ta gra ma najlepszą fabue w historii gier PC

nastepnie zagraj w Mafia II (nowy bohater)

Polecam również Max Payne

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Dziękuję Wam wszystkim za odpowiedzi, jutro mi się odnowi przyznawanie like'ów i na pewno każdy go dostanie :). Pozdrawiam :).

Yo!

Opublikowano

Dawno juz nie gram w tego typu tytuly ale moge Ci polecic gre z mojego dziecinstwa, ktora mnie zauroczyla, a slyszac jej przewodni utwor muzyczny do dzisiaj przechodza mi ciarki po plecach

Beyond Good&Evil

Niesamowita fabula, niestety nie mozna powiedziec tego o grafice, ale polecam z calego serca.

sygna.png

Opublikowano

Pamiętam czasy gdy bardzo chciałem mieć tą grę. Z tego co pamiętam udało mi się zdobyć demo, ale mi nie działało wtedy. Koniec, końców już nigdy do tego nie wróciłem xD Zapomniałem sobie o niej. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...