Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić , gdy przez przypadek usunąłem cały system na tablecie? TAB PENTAGRAM 7,6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam wielki problem. Mianowicie kiedyś chciałem usunąć z tabletu niepotrzebne pliki i podłączyłem go do komputera i usunąłem przez przypadek cały folder z androidem . Teraz , gdy podłączam tableta komputer wyświetla komunikat , że nie udało się odczytać urzadzenia a tablet nie włącza się . Proszę o pomoc , czy moge cos zrobic aby znów działał ? Potrzebuje go na jutro , ponieważ moja mała siotrzenica jest w szpitalu i chciałbym zgrać jej bajki na tableta , a WIFI nie ma tam . Z góry dziekuje i prosze o pilna pomoc.

Opublikowano

Witam mam wielki problem. Mianowicie kiedyś chciałem usunąć z tabletu niepotrzebne pliki i podłączyłem go do komputera i usunąłem przez przypadek cały folder z androidem . Teraz , gdy podłączam tableta komputer wyświetla komunikat , że nie udało się odczytać urzadzenia a tablet nie włącza się . Proszę o pomoc , czy moge cos zrobic aby znów działał ? Potrzebuje go na jutro , ponieważ moja mała siotrzenica jest w szpitalu i chciałbym zgrać jej bajki na tableta , a WIFI nie ma tam . Z góry dziekuje i prosze o pilna pomoc.

Haha xD

Jak to usunąłeś? 

Tablet sie nie włącza? Podładuj przez chwilę. (androidy potrzebują chwili by się włączyć lol)

#teams4bal

Opublikowano

Wszedłem przez komputer w folder Android   i usunąłem wszystko .Prosze  o pomoc , zależy mi ze wzdlegu na chorą siostrzenicę  :(Zatrzymuje sie na intro właczania i logo pentragram.

Opublikowano

Wszedłem przez komputer w folder Android   i usunąłem wszystko .Prosze  o pomoc , zależy mi ze wzdlegu na chorą siostrzenicę  :(Zatrzymuje sie na intro właczania i logo pentragram.

Tam nie było androida tylko data xD

Polecam sflaszować od nowa system :)))))

Cytat lel

Na stronie producenta napisali

Jeżeli Twój tablet się rozładował i nie możesz go uruchomić spróbuj wykonać poniższe czynności:

- Podłącz tablet do ładowarki

- Odczekaj 10 minut żeby bateria nabrała energii

- Przytrzymaj przycisk power / reset przez około 10 sekund

- Urządzenie powinno się uruchomić

^ sprawdź to.

#teams4bal

Opublikowano

Juz naprawilem . Szkoda ze tak mało osób chciało pomóc , ale dziekuje.

Tam nie było androida tylko data xD

Polecam sflaszować od nowa system :)))))

Cytat lel

^ sprawdź to.

o dziekuje macio , juz naprawiłem , ale dzieki bardzo ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...