Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy zagrasz na takim trybie serwera?

Serwer  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na takim serwerze?

• Tak
      5
    • Nie
      6
  2. 2. Jaką chcesz wersję serwera?

• 1.8
      4
    • 1.7.9
      4
    • 1.7.9 + Mody
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj, czy zagrałbyś na takim serwerze?

Chodzi mi o serwer survival, bez jakiegoś dropu ze stone (lub będzie, ale bardzo mały), wykolorowanych tabów z top gildii itp. (Od tego byłyby statystyki na stronie www). Serwer nie miałby być bardzo łatwy, będą zabezpieczenia przed cheaterami, dość ładny spawn, dodatkowe itemy (w stylu rzucane tnt, rzucana mikstura ślepoty itp.), gildie nie będą jakieś autorskie, ale dobrze skonfigurowane, będą bossy do których będzie można się teleportować za itemy i będą z nich wypadać specjalne przedmioty.  Chat będzie przejrzysty i prosty. Będą VIPy ale nie będzie to jakieś wielkie PAY2WIN.

Serwer nie byłby duży (na początku 20-25 slotowy), jednak możliwe że jak będą gracze to będą sloty.

Opublikowano

Raczej, powinien graczy ściągnąć ;) Ja chętnie zagram. 

Ne­ver fear sha­dows, for sha­dows on­ly mean the­re is a light shi­ning so­mewhe­re near by.

Opublikowano

Może bym zagrał... miałem coś podobnego robić xD

Jeśli rangi nie będą czasowe to zagram, czemu nie :)

Opublikowano

Zagram jak będą autorskie gildie tirexa :) takie gildie POWINNY SIĘ ZNALEŻĆ na takim seferze 1!!# + reklama yotubera np es ka ka efa 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...