Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer

POMPAMUSIBYC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie jestem wymagającym graczem, lubię czasami po pracy sobie zagrać ze znajomymi w różne gierki, głównie jest to Cs 1.6, mało jakie gry mi chodzą, ostatnio zrobiłem sobie zajawkę na MbWarband, ale powoli mi się to zaczyna nudzić do rzeczy. Chciałbym złożyć komputer głównie z używanych części(bogaczem nie jestem, ale jak coś będzie konieczne kupić nowe, to mogę poświęcić trochę więcej) Mniej więcej chodzi mi o zestaw który będzie nadawał się do grania w starsze gry typu, Cod Modern Warfare 1 lub 2, Cs GO(nawet na 800x600 i najmniejszych detalach), Jakiś L4D, ewentualnie l4d2 i gry z podobnymi wymaganiami, nie chce wydawać więcej niż 600/700 zł, podstawowe rzeczy mam, typu dysk twardy, stacja dysków, ramy(chociaż nie wiem czy akurat będą pasować do płyty którą mi polecicie). Jeżeli będzie oczywiście taka potrzeba mogę kupić coś nowego. Jeżeli chodzi o karte graficzną to kupiłem prawie za darmo od znajomego 9600GT, procesor myślę, że nie wyżej niż Intel Pentium Dual Core. Jeżeli nie da się nic z tego złożyć z używanych części w granicach 700 zł, jeżeli uważacie, że mało zdziałam z takim budżetem na takie gry, powiedzcie to kulturalnie, a nie jak na innych forach "jestes chory umysłowo czy co? nic za to nie kupisz." Dziękuje wszystkim za jakąkolwiek pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...