Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jackpot czyli najgorsza rzecz -.-'

CuddleAveJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ten nowy system rito jest taki słaby 5 premade osób 29 dodatkowego ip,podobno miało być x16 

Co o nim sądzicie ?  wole stary 2x ip za runde :/

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

To nie działa, że jak gracie w 5 to macie x16, macie jakiś % na otrzymanie tych x16 

Tak wiem że jest jakaś tam szansa ale to już chyba przesada

Opublikowano

jakies 5 dni po wprowadzeniu tego, tylko 1 osoba osiagla najwiecej ip ile sie dalo z tego wycisnac, wiec jest na to bardzo mala szansa

czy to byl miszcz flasza?

Opublikowano

ta miszcz flesza :D pewnie a co do tego systemu to jest na to znikoma szansa na te 16 %. RITO zjebalo sprawe :) ja jak gralem to dostalem +25 ip  stare x2 ip bylo lepsze

(jedziemy do RITO i ktos straci robote :D) aha poszukam i zobacze jaka szansa na ile procent ! YO 

Opublikowano

To jest losowe, na pandach nervariena dali ss-a, gdzie gościu zdobył dodatkowe 4000k ip :D

4000 tysięcy O_o?

Opublikowano

To jest losowe, na pandach nervariena dali ss-a, gdzie gościu zdobył dodatkowe 4000k ip :D

4 miliony pz *.* , wystarczyło by na 600+ bohaterów, gdyby wszystkie kosztowały 6300 :D

@topic

Dostałem max 70 pz, a gram tylko premady minimalnie 3 -__- Ale ja nigdy nie miałem szczęścia :) Jak zwykle, plan z extra pz dobry, tylko wykonanie gorsze :D

"Wróg mojego przyjaciela jest moim wrogiem"

Opublikowano

ale ludzie.. .wy normalnie dostajecie nagrode dnia +150pz... po prostu procz tego macie szanse na mnoznik.... dostajecie cos za darmo i marudzicie? jak wam dziadek da 5 dyszek to tez mu placzecie ze chcecie stowe?

Tylko że oni dali nam te niby 4-16x ip a tak naprawde gówno to daje gdy mogli by nam dać 2x za każdą runde

Opublikowano

Mi się wylosowało skromne 700 IP z pierwszą wygraną dnia :3

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Tylko że oni dali nam te niby 4-16x ip a tak naprawde gówno to daje gdy mogli by nam dać 2x za każdą runde

Ty nadal gówno rozumiesz.

Dostajcie x2 za pierwszy win, dodatkowo +32 ip lub mniej i macie szanse na x16. Ludzie! Za darmo i płaczecie, że mogliby dać x2?

Cieszcie się że wgl takie coś wprowadzili.. prosze was.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Ty nadal gówno rozumiesz.

Dostajcie x2 za pierwszy win, dodatkowo +32 ip lub mniej i macie szanse na x16. Ludzie! Za darmo i płaczecie, że mogliby dać x2?

Cieszcie się że wgl takie coś wprowadzili.. prosze was.

Tak samo również mogliby nam dać 2x za każdą runde tak jak kiedyś :)

Opublikowano

Dzieci, i tak beda plakac ze dostaja 10 ip dodatkowe a nie 5 tys zeby za jednym matchem kupic sobie championa.

porazka cos wprowadza za darmo z checi to i tak jest placz. a oczywiscie tylko z Polski.

Bullet for my Valentine <3

Pomocnik
Opublikowano

Dzieci, i tak beda plakac ze dostaja 10 ip dodatkowe a nie 5 tys zeby za jednym matchem kupic sobie championa.

porazka cos wprowadza za darmo z checi to i tak jest placz. a oczywiscie tylko z Polski.

Płacze to Twoja ortografia stary ;)

A co do samego eventu, to trzeba mieć szczęście, tak jak już mówiłem, wrzucił gościu ss'a gdzie dostał 4k ip w gratisie, natomiast ja grając duo rankedy dostałem może +20 ip z tego eventu :D Tak więc według mnie, to się opłaca tylko jak się ma duży team i dużo się gra :) Bo jak się gra tam kilka meczy w 2 osobowym teamie, to zbyt dużo się nie dostanie ^_^

Opublikowano

Płacze to Twoja ortografia stary ;)

A co do samego eventu, to trzeba mieć szczęście, tak jak już mówiłem, wrzucił gościu ss'a gdzie dostał 4k ip w gratisie, natomiast ja grając duo rankedy dostałem może +20 ip z tego eventu :D Tak więc według mnie, to się opłaca tylko jak się ma duży team i dużo się gra :) Bo jak się gra tam kilka meczy w 2 osobowym teamie, to zbyt dużo się nie dostanie ^_^

Masz tego ss'a?

Zagrałem dużo normali w pięciu i dostaje po 30 ip. O co tu chodzi tego nikt nie ogarnie.

Pomocnik
Opublikowano

Masz tego ss'a?

Zagrałem dużo normali w pięciu i dostaje po 30 ip. O co tu chodzi tego nikt nie ogarnie.

Jak znajdę to wstawię.

Opublikowano

Oj tam marudzenie, ile razy brakowało wam do czegoś te 10 ip do kupienia champa/run?

Opublikowano

Z tego co pamiętam to na pomnożenie IP x16 jest chyba 0,00XX % sznans

Skąd to wyczytałeś?

Rito nie podawał takich informacji, a wzorowanie się na jakimś graczu nic nie daje.

Równie dobrze może być 99% szans na wypadnięcie tego, a ty możesz mieć takiego pecha że dopiero po 30 grach by ci to wypadło.

Tutaj chodzi o szczęście, nie o %.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...