Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przełom Czy H**Jek?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :P

A więc w wiadomościach GG znalazłem coś baardzo ciekawego jak na chwilę obecną:

W przyszłym tygodniu premiera największej polskiej gry internetowej - dla setek tysięcy osób!

Największa polska gra o takiej skali i technologii wykonania, w którą może grać jednocześnie setki tysięcy osób on-line

Polacy, którzy stworzyli grę, poświęcili jej wiele czasu wytężonej pracy i wyrzeczeń; to jeden z większych tego typu projektów ostatnich lat nad Wisłą. Efekt jest imponujący i widoczny już od pierwszej przygody z grą - wspaniała grafika, fabuła, świat fantasy, dźwięk i wyjątkowe mechanizmy społecznościowe.

Więcej:

Jeszcze w kwietniu, a więc w przyszłym tygodniu, w polskim Internecie ukaże się największa polska gra typu MMO*. Gra – bezpłatna - będzie dostępna online, bez potrzeby instalacji. Jednocześnie będzie mogło grać w nią równolegle... kilkaset tysięcy osób! Do wkroczenia w świat gry wystarczy dostęp do Internetu.

Gracze będą mogli wcielić się w różne postaci świata fantasy i walczyć, zdobywać, podbijać wirtualny świat, wspólnie z tysiącami innych osób.

Gra pod wieloma względami jest wyjątkowa – stworzyły ją pełne zapału osoby, posiadające bogate doświadczenie w branży gier, które poświęciły kawałek swojego życia na powstanie gry. Już za kilka dni zadebiutuje ona w polskim Internecie. Czy będzie drugi „Wiedźmin”, którego sława wyjdzie daleko poza Polskę?

* MMO - Massively Multiplayer Online Game (MMOG lub MMO) – typ gry komputerowej rozgrywanej jednocześnie przez tysiące lub nawet miliony graczy w Internecie, tak więc dostęp do gry możliwy jest wyłącznie on-line. Gry MMOG zapewniają szerokie spektrum interakcji między graczami wykraczające poza to, co oferują zwykłe gry sieciowe multiplayer, bardziej rozbudowaną komunikację, bardziej rozbudowaną walkę, z większą ilością graczy jednocześnie, czy nawet wieloma zespołami, często handel i rozbudowaną ekonomię, a nie rzadko również politykę.

Albo

To jest ukryta treść, proszę

Co o tym myślicie?

Fw15x0y.png

Opublikowano

Ee tam dla mnie przełomem będzie MuX i Mu2 nic więcej ;) (inaczej Mu Online 2 i Mu Online X).

A z tą grą to się zobaczy :D Chociaż...

" Gra – bezpłatna - będzie dostępna online"

Ehe...

Opublikowano

Co to za gra ? a może to po prostu jakaś gierka przeglądarkowa jak versus wiedzmin ?

Opublikowano

"Gra – bezpłatna, a przy okazji zielono-czerwona maska smoka z lasu bez drzew +15 za 30 zł"

Opublikowano

"Gra – bezpłatna, a przy okazji zielono-czerwona maska smoka z lasu bez drzew +15 za 30 zł"

"Czerwono-biała skarpetka z dziurą na pięcie -10 za 78 zł"

Jeśli polskie, to nawet nie ściągam...

Zlecą się n4pki i będzie taka gra że....

Być zajebistym...

Opublikowano

"Czerwono-biała skarpetka z dziurą na pięcie -10 za 78 zł"

Jeśli polskie, to nawet nie ściągam...

"Sandały noszone przez niebieskiego trolla, który miał zielone sandały, które były czerwone +11 za jedyne 2 trolle za 25.99 PLN każdy."

Jest napisane, że ściągać nie trzeba. :>

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Wydaje mi się, że to będzie ta gra:

To jest ukryta treść, proszę

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

"Sandały noszone przez niebieskiego trolla, który miał zielone sandały, które były czerwone +11 za jedyne 2 trolle za 25.99 PLN każdy."

Jest napisane, że ściągać nie trzeba. :>

jaja męskie nie golone z dziurami na przodzie o rozpiętości skrzydeł 19.99 za kilogram

Wydaje mi się że ta gra to bleff :D

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Pfff... hahaha Przeczytajcie koledzy uważnie, "gra nie wymaga instalacji" !!! to znaczy że to raczej via www. więc dziękuję za takie coś <lol2>, zróbcie coś na skalę grafikę Metin2 3D bo do Dekarona wam daleko -_-

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zobaczymy ... Czy to nie kolejne gówno w stylu Metina lub tibi -.-

43e8e91583426019.png

33814.png

33784.gif

33662.gif

33773.gif

Moje zdania sa przesaczone krytyka i ironia , za co -? Tylko neo nie szanuja inteligencji ....

Opublikowano

Nigdy nie bd dobrej polskiej gry?

A Wiedźmin? A Two Worlds? A gry przygodowe od CI? Człowieku, może na w Polsce dotychczas nie zaprojektowano żadnej ciekawej gry MMO, ale mamy kilka firm typu CD Projekt, które jednak robią gry na skalę światową ;]

Opublikowano

Mam coś baaardzo ciekawego ;>

A więc w naszych wiadomościach gg: 23tks4h.png

Gdy najedziemy na hasło dnia, pojawią się najważniejsze informacje dnia: 11ccoe0.png, co widzimy?? Premiera polskiej gry

Teraz klikamy w to i...: 35jz69v.png mamy informacje oraz na dole odliczanie....

Logo podobne to SE znajdujemy również na stronie głównej wiadomości GG: a40bxt.png

Klikamy w w/w logo: sl0n0w.png

No to by było na tyle :)

Fw15x0y.png

Opublikowano

nigdy nie bedzie dobrej polskiej gry... FAIL

Mylisz się.Dzieło techlandu : Call of Juarez Więzy krwi , to genialna gra.

Sygnatura usunięta z powodu łąmania praw autorskich.

Opublikowano

Gra może być dla mnie samą WoW2, ja uważam, że to i tak będzie shit, coś podobnego do Runescape, czy jakoś tak...

zenm.png