Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie do GTA SA na steam i SAMP

Dzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, posiadam gta sa na steam'ie i chciałem wgrać do niego spolszczenie. Poszperałem w necie, znalazłem ten filmik - https://www.youtube.com/watch?v=5-6YK_svm_si chciałbym zapytać, czy nie zbanują mi za to konta (tzn. za ingerowanie w pliki gry). Dodatkowo chciałbym zapytać, czy mogę jakoś pograć w SAMPa mając wersję steam'ową GTA (jeśli tak, to jak).

Pozdrawiam.

Opublikowano

Moim zdaniem angielski jest lepszy ale jak kto woli, nie wydaje mi się żeby steam za takie coś cie zbanowało spróbuj pobrać spolszczenie z internetu. Możesz normalnie grać w SAMPA jak masz wersje steamową ((kilka znajomych ma steam a na nim GTA i normalnie grają)) po prostu pobierasz SAMP'a i możesz grać.

Opublikowano

Możesz normalnie instalować. Po zakupie gra jest już twoja i możesz sobie robić z plikami co chcesz, więc śmiało możesz wgrywać spolszczenie/mody itp. A co do SAMP to po prostu pobierasz go z ich głównej strony i grasz. 

Opublikowano

Racja, co do spolszczenia to polecam pobrać oficjalne spolszczenie bodajże Cenegi i masz tam wszystko spolszczone , polskie znaki itd.

76561198069051974.png

CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2,21 GHz

GPU: Nvidia GeForce 8600 GT

RAM: 2 GB

HDD:  SEAGATE 75 GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...