Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny Serwer Poszukuje Sponsora !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Nazywam się Łukasz mam 18 lat i wraz z kolegami stawiamy prywatny serwer w grze Metin2 , wszystko jest już gotowe stronę mamy, ts też mamy, cały serwer jest gotowy tylko potrzebujemy 500 zł na opłacenie i wystartowanie. Będzie to serwer hard, wyglądy zbroi,broni,biżuterii,mapy,pety,wierzchowce wszytko nowe i nie ma tego na innym serwerze. Wszystkie dodatkowe informacje jakie osoba zainteresowana chciała by otrzymać proszę o kontakt na nr gg  11521135 

Dodatkowo*

Będziemy również chcieli nagrywać filmy na Youtube z naszego serwera minimum 1 dziennie oraz live :-) Na serwer poświęcamy minimum 5 godzin dziennie. Mamy bardzo zgraną administracje liczącą 3 osobowy zespół, bardzo doświadczony. 

Jesteśmy w stanie napisać kontrakt zobowiązujący spłatę całej otrzymanej kwoty.

Wszystko jest do uzgodnienia bez najmniejszych problemów.

Pozdrawiam Łukasz oraz cała "Administracja serwera Gibon" 

Opublikowano

Jeżeli faktycznie serwer skończony w 100% to nie czaić się tylko pisać do @True990 oraz @Hooltras

Obaj są bardzo zaufanymi sponsorami i zawsze chętnie ich polecam. Macie stuprocentową pewność, że zachowają się fer wobec was.

Jednak jeżeli nie bierzecie projektu na poważnie, to nie zawracajcie im dupy, bo szkoda waszego i ich czasu. 

Pozdrawiam i powodzenia!

Opublikowano

Jeżeli faktycznie serwer skończony w 100% to nie czaić się tylko pisać do @True990 oraz @Hooltras

Obaj są bardzo zaufanymi sponsorami i zawsze chętnie ich polecam. Macie stuprocentową pewność, że zachowają się fer wobec was.

Jednak jeżeli nie bierzecie projektu na poważnie, to nie zawracajcie im dupy, bo szkoda waszego i ich czasu. 

Pozdrawiam i powodzenia!

Dziękuję za polecenie :)

Jednak ja nie jestem już w stanie zapewnić więcej reklamy na należytym poziomie dla następnych serwerów mt2 u mnie. Po prostu mam ich aktualnie zbyt wiele. 

Skoro nie spełniam swoich własnych oczekiwań to nie sponsoruję do czasu aż będzie "luźniej"

Polecam True 

Opublikowano

Cały wkład w ten projekt zajął nam bardzo dużo czasu i wszystko bierzemy na poważnie w 100% jesteśmy w stanie poświęcić każdą minute wolnego czasu żeby ten serwer wypadł jak najlepiej i żeby nawet najmniejszy detal na serwerze był dopracowany do perfekcji w naszej grupie są sami profesjonaliści nie ma tutaj miejsca na nawet najmniejsza pomyłkę a żeby uruchomić wszystko jest nam potrzeba tylko 500 zł

Opublikowano

Cały wkład w ten projekt zajął nam bardzo dużo czasu i wszystko bierzemy na poważnie w 100% jesteśmy w stanie poświęcić każdą minute wolnego czasu żeby ten serwer wypadł jak najlepiej i żeby nawet najmniejszy detal na serwerze był dopracowany do perfekcji w naszej grupie są sami profesjonaliści nie ma tutaj miejsca na nawet najmniejsza pomyłkę a żeby uruchomić wszystko jest nam potrzeba tylko 500 zł

Rozumiem, ale u mnie i gracze są ważni... Dlatego gracz musi mieć z kim grać a do tego jest potrzebna reklama. Skoro gracz ma inwestować swoje $$ w serwer... to staram się zapewnić mu jak najdłuższą grę i jak najwięcej Mordek do bicia w m1 wrogiego królestwa. 

Jakbym wydawał każdego wkładając w jego serwer po 500zł to wypuszczałbym 5 serwerów w miesiącu i zarabiał z każdego 2tys po czym serwer by padał... to nie jest uczciwę i ok. 

Zgłoś się do true. On pewnie poszukuję partnerów bo jakoś ostatnio cisza u Niego. 

Opublikowano

Rozumiem, ale u mnie i gracze są ważni... Dlatego gracz musi mieć z kim grać a do tego jest potrzebna reklama. Skoro gracz ma inwestować swoje $$ w serwer... to staram się zapewnić mu jak najdłuższą grę i jak najwięcej Mordek do bicia w m1 wrogiego królestwa. 

Jakbym wydawał każdego wkładając w jego serwer po 500zł to wypuszczałbym 5 serwerów w miesiącu i zarabiał z każdego 2tys po czym serwer by padał... to nie jest uczciwę i ok. 

Zgłoś się do true. On pewnie poszukuję partnerów bo jakoś ostatnio cisza u Niego. 

Dobrze zgłosze się do niego dziękuje za polecenie kogoś :-) 

Reklamę też jestem w stanie załatwić u ok. 7 youtuberów i na kilku ts ale nigdy za mało reklam :)

Opublikowano

Dobrze zgłosze się do niego dziękuje za polecenie kogoś :-) 

Reklamę też jestem w stanie załatwić u ok. 7 youtuberów i na kilku ts ale nigdy za mało reklam :)

Tylko błagam nie spamuj linkami do serwera po cudzych TS'ach! Nienawidzę takie zachowania.. To tylko pokazujesz dojrzałość administracji.

Opublikowano

Tylko błagam nie spamuj linkami do serwera po cudzych TS'ach! Nienawidzę takie zachowania.. To tylko pokazujesz dojrzałość administracji.

Nie będzie żadnego spamu to po pierwsze bo jest do zachowanie godne dziecka moim zdaniem i do niczego nie prowadzić o reklame na serwerze ts tzn mamy znajomych w administracji na kilku ts którzy mają już full to zamieszczą gdzieś nasze IP do ts jak i do metina :-)

Opublikowano

Co do sponsoringu, 500 zł to troche mało, ale rozumiem przez to, ze juz głowny admin wyłożył od siebie ?

Tak już dużo włożyliśmy w ten serwer dlatego potrzeba nam tylko 500 zł żeby już wszystko mogło ruszyć.

Opublikowano

to jeszcze na kolejny miesiąc ? Może z 1,5 kafla ? :)

Jak byśmy dostali od sponsora 1,5 kafla to było by super można było by porobić wszystkie opłaty na spory czas i wtedy już by wszystko ładnie chodziło :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...