Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z leave buster

csNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otoz mam taki problem ze zakonczylem rozgrywe w lolu, po czym wrocilem na strone glowna i poszedlem zjesc obiad. Wrocilem chce zagrac i wyskakuje leave buster na 10 min nie moge grac bo mam kare, albo opuscilem gre albo nie bylem aktywny. Gralem od poczatku do konca. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje.

@Edit

Po tym jak sie kara skonczyla automatycznie mnie wzielo do kolejki, wyszedlem z niej cos zobaczyc i jak wszedlem to znow mam kare na 10 min WTF ?!!!

Opublikowano

Nie refreshuj co godzinę, nic Ci to nie da oprócz punktów na pasku.

Jak wyjdziesz z kolejki to jeszcze raz będziesz czekał 10 min, to normalne. To jest kara, nie licz na jakieś taryfy ulgowe. Dobrze, że w ogóle możesz grać.

Opublikowano

Nie refreshuj co godzinę, nic Ci to nie da oprócz punktów na pasku.

Jak wyjdziesz z kolejki to jeszcze raz będziesz czekał 10 min, to normalne. To jest kara, nie licz na jakieś taryfy ulgowe. Dobrze, że w ogóle możesz grać.

Ale jak ja z kolejek nie wychodze, nie umiesz czytac? Teraz wyszedlem z kolejki ale tej na poczatku nie w tej co sie bohaterow wybiera....

Opublikowano

A Ty umiesz posługiwać się takimi pojęciami jak "kolejka" i "champion select" ?

Jak wyszedłeś z tego karnego "low prior. queue" 10 minutowego albo z tego już normalnego queue to czekasz od nowa. Pomyśl czy miałoby sens jakbyś mógł sobie z tej kolejki wyjść zanim zadasz jakieś głupie pytanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...