Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikrofon nie działa [Do zgarnięcia fajne nagrody za pomoc!]

Eukill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam wbudowany mikrofon w słuchawki Razer Kraken 7.1. Działa on bez zarzutów w każdym programie. W cs go również działa, jednak tylko w poczekalni, w grze ludzie mnie nie słyszą. Zmiany ustawień, configu, sterowników póki co efektów nie przynosiły, tak jak wyżej - mikrofon jest sprawny. 

Proszę o pomoc, naprawdę mi zależy, wynagrodzę nawet jakimś wartościowym przedmiotem w grze.

PS przeszukałem już masę internetu, błagam też o brak wypowiedzi typu "sprawdź, czy mikro jest podłączone".

Opublikowano

a moze jak masz chat to w prawym dolnym rogu jest taki mikrofonik i moze jego masz wylaczonego ?? 

Wyłaczony : 48456711500874506331.png

Włączony : 77860638803022640913.png

Wystarczy kliknąć aby go właczyć  

( Jeżeli to nie to, to nie wiem co moze być nie tak, pomoze jedyne reinstal gry :D )

Opublikowano

a moze jak masz chat to w prawym dolnym rogu jest taki mikrofonik i moze jego masz wylaczonego ?? 

Wyłaczony : 48456711500874506331.png

Włączony : 77860638803022640913.png

Wystarczy kliknąć aby go właczyć  

( Jeżeli to nie to, to nie wiem co moze być nie tak, pomoze jedyne reinstal gry :D )

Napisał, że mu w poczekalni działa :D, a w grze juz nie ;v Zobacz spójność plików, ew reinstall

Opublikowano

aha TO przeraszam za pomyłke :D źle przeczytałem :D/// W takim razie moze masz ustawione na przycisk ghadanie w grze ? sprawdzales?

Opublikowano

aha TO przeraszam za pomyłke :D źle przeczytałem :D/// W takim razie moze masz ustawione na przycisk ghadanie w grze ? sprawdzales?

Standardowo K. Pojawia się również mój nick, ale mnie nie słychać (szumów etc. też nie).

Po reinstalu nadal nie działa.

Opublikowano

a może masz jeszcze kamerke czy coś ? i dlatego nie działa, ja miałem podłączoną kamerke to mi mikro w grze z kamerki dawało czyli nic nie było słychać, normalnego mikro nie czytało to odłączyłem kamerę i działa ;d

Sygnatura.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...