Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]KLUCZE CS:GO

Beard.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Klucze CS:GO
Kontakt: PW lub GG podane w profilu
Opis rzeczy: Zakupiłem parę kluczy na przecenie i z rabacikiem, więc mam pare sztuk do oddania ;D
Oczekiwana/oferowana cena: 20zł PSC
Zdjęcia/informacje:  --

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Beard : "Klucze sa nadal dostepne, spokojnie mozna pisac na gg"

Opublikowano

Kupował ktoś, może go ktoś polecić?

Nie polecam. Jak jesteś coś więcej zainteresowany mogę przesłać archiwum z gg ale to pw  <3

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Oszust :) mimo ,że 20 zl to nie jest majątek to szkoda, że jest coraz mniej ludzi uczciwych. Jak ktoś chce scr z rozmowy zapraszam na pw. A tymczas żegnamy (mam nadzieje, bo nie mi tu sądzić) z giełdy 3 opinie negatywne = block.

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

Oszust :) mimo ,że 20 zl to nie jest majątek to szkoda, że jest coraz mniej ludzi uczciwych. Jak ktoś chce scr z rozmowy zapraszam na pw. A tymczas żegnamy (mam nadzieje, bo nie mi tu sądzić) z giełdy 3 opinie negatywne = block.

Wysylasz mi na pw bledny kod (prosilem o gg zeby miec lepsza komunikacje), gdzie nie mozemy sobie niczego wyjasnic i mnie osadzasz. Scr z rozmowy nic nie wykazuje, bo to zwykla rozmowa, odpisalem Ci ze kod jest nadzwyczajniej bledny i nic wiecej zrobic nie moglem.

Panu Empiemu zmienilem e-mail normalnie, a sosna nigdy nic u mnie nie kupil wiec smiem twierdzic, ze jego opinia jest nie wazna i nie ma zadnej podstawy.

Opublikowano

Wczoraj kupowałem, wszystko dobrze przepisane, albo to ja jestem ślepy albo mnie w ch*ja robisz. W takim razie póki co odwołuje swoją opinię i spróbuje uzyskać informacje o godzinie aktywacji kodu. Jeżeli rzeczywiście błędnie Cię osądziłem to przepraszam.

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

Wysylasz mi na pw bledny kod (prosilem o gg zeby miec lepsza komunikacje), gdzie nie mozemy sobie niczego wyjasnic i mnie osadzasz. Scr z rozmowy nic nie wykazuje, bo to zwykla rozmowa, odpisalem Ci ze kod jest nadzwyczajniej bledny i nic wiecej zrobic nie moglem. Panu Empiemu zmienilem e-mail normalnie, a sosna nigdy nic u mnie nie kupil wiec smiem twierdzic, ze jego opinia jest nie wazna i nie ma zadnej podstawy.

He zmieniłeś email bez kodu który przyjść miał na moj email. Ciekaw nie? ja ci nic kodu nie podawałem a ty stwierdziłeś, że mail zmieniony  B)

Jak ktoś jeszcze chce rozmowe z gg to śmiało walić na pw 

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...