Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

shellix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnimi czasy mam lagi co drugi patch, np. występują w aktualnym - 5.5, a były też w 5.3. Nie jest chyba to wina mojego kompa bo np. w patchu 5.4 gra była stabilna - nieustanne 60 fps. Teraz płynność spada nawet do 10 fps.

Czy można jakoś temu zaradzić?

Opublikowano

Ja normalnie mialem 177 fps, po tym patchu spadlo mi do 110 i scina co jakis czas...

wina riotu, mam sprzet, ktory ciagnie btf 4 na ultra, a lola tnie?

no b***h please

­Keelah se'lai

Pomocnik
Opublikowano

Spróbuj opcji napraw, może jakieś pliki Ci się zepsuły albo coś, ja żadnych spadków nie zauważyłem.

Opublikowano

@bonckyTTB

Dużo :P Przy słabych fps gra przypomina przerzucanie slajdów :)

@topic

Użyj opcji napraw, powinno rozwiązać problem.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

@bonckyTTB

Może trochę kultury, a nie od razu obrażasz :)? Ja zwykłem w przeciwieństwie do ciebie używać słowa, którego użył autor tematu, żeby wiedział, że rozmawiamy o jego problemie, a nie potem by dawał dodatkowe pytania...

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Ja właśnie mam na odwrót.W patchu 5.4 miałem 38 fps,a powinien mieć 60fps.Wszystko się naprawiło w tym patchu i jest dobrze ;)

Opublikowano

lookaj moja sygnaturke

ja bym tego gówna nie uzywal, mi LoLa zepsulo (musialem pobrac okolo 1gb danych) bo mi wywalalo problem z directx. Probowalem tego bo tez mialem spadki... z 120 do 2/8 fps

Opublikowano

ja bym tego gówna nie uzywal, mi LoLa zepsulo (musialem pobrac okolo 1gb danych) bo mi wywalalo problem z directx. Probowalem tego bo tez mialem spadki... z 120 do 2/8 fps

To, że u Ciebie się coś zepsuło nie znaczy, że musisz to od razu naywać gównem. Ja LU stosuje od początku jego istnienia i nigdy nie miałem żadnego problemu.

Opublikowano

Ja po patchu 5.5 nie mogłem jedynie uruchomić launchera o.O Ale reinstall gry pomógł. W samej rozgrywce około 15 fps więcej w stosunku do patcha 5.4

736181470940422997756.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...