Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Katarina nadal op?

csNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napiszcie mi czy katarina jest nadal OP. Wiem ze znerfili jej ulta i to byl bład bo nie kosi teraz jak kiedys. Warta nia grac? 

Jej wady i zalety.

Pomocnik
Opublikowano

Tak, dalej jest op. W teamfightach niszczy ultem. Zmienili jej troszkę mechanikę, ale dalej kosi :) Nieustanny poke, brak many, odskok, jedyny minus jest taki, że łatwo jej ulta przerwać :P

Opublikowano

Dobra jestem pro katarina bo to moj main zagralem 5 meczy pod rzad i staty +15 killi max 36. Fakajcie sie bronzy

Opublikowano

Tak kata dalej jest OP może dostała tego nerfa ale n i tak nie powstrzymuje ją przez zabijaniem. Oczywiście największy minus jest taki że łatwo przerwać jej ulti, a plusy to oczywiście brak many i małe CD.

Opublikowano

Kata jak najbardziej nadal op. Trzeba tylko dobrze nią grać. 

-brak many

-bardzo mocny i przydatny ult ( szczególnie w tf ) trzeba jednak uważać bo jeden stun i koniec

-papierowa

-zdziała tylko coś gdy jest nafeedowana

-łatwo wycarrować grę

759081466790725720585.png

Opublikowano

Kata nadal ciśnie ostatnio sam nią gram

• Bez many
  • Łatwo wycarrować grę
  • Bardzo dobra na teamfight'ach

Tylko najgorsze jest to żę łatwo przerwać jej ulta,np ult lee sina ją łatwo skontruje więc używaj go w dobrytch sytuacjach,t

tak samo jak w innych stunt'ach ale ja polecam ;)

50>100>150>200>250>300>350>400>450>500

Opublikowano

już do zamkniecia..... Nie polecajcie bo to mój main i wiem jak się nia gra nawet na country, kiedyś jak gralem kata to gralem na diamonda lissandre. Widac kto boostowany :)

Opublikowano

Oczywiście że warto ale jak dla mnie 0 przyjemności z gry, to jest non skill champ :) 0 skillshotów wystarczy szybko klikać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...