Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto wrócić do gry?

Rogetenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie, warto spowrotem wrócić do NosTale?

Kiedys miałem 40lvl z sp1 :DDDD ale gdzies sie konto zapodzialo :P

Dużo ludzi gra i jest  miła atmosfera? Tak samo z cheaterami czy duzo jest no i ceny itemkow czy sa normalne? :P

Dziekuje i pozdrawiam :)

Opublikowano

Nie polecam. Totalne p2w. Jeśli nie chcesz wpakować parę złoty w grę to nie ma po co grać.

Cheterów w uj dużo, dzieci też. Oczywiście są też spoko ludzi i famki z którymi da się grać, ale to +85.

giphy.gif

Opublikowano

Nie polecam!

Natomiast jeśli chcesz grać w NosTale to polecę Tobie NosTale DE (niemieckie) - miła atmosfera, pomocni ludzie, ceny są niskie jak na PL. Zagraj sam i zobaczysz, że warto. :)

ZBIERAM LAJKI, HEHE =)

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURE! WIĘCEJ INFO PW =0

Opublikowano

Warto grać. Kto powiedzial że musisz zapłacić? Wcale nie musisz. Wystarczy posiedzieć kilka godzin/dni zeby zarobić i coś z tą kasą robić, mam na myśli resell. I wcale nie trzeba ładować nie wodomo ile, w każdej grze jest tak, że jeśli chesz coś osiągnąc, nie lądując w is to trzeba się trochę namęczyć. W skrócie, warto grać, jeśli masz z kim ty bardziej

Opublikowano

warto grać....ale nie w polsce

poleca UK / DE

ludzie są mili a ceny są niskie. serdecznie polecam te serwery (za kilka godzin pojawi się mój film prezentujący serwer UK :) utworzę temat na tym forum, więc już teraz serdecznie zapraszam)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Czo wy gadacie, przyjemnie gra się na plu w miłym gronie takim 85/90+ :)

Wbicie takiego lvl'a to kwestia kilkunastu dni męki xD

Opublikowano

Czo wy gadacie, przyjemnie gra się na plu w miłym gronie takim 85/90+ :)

Wbicie takiego lvl'a to kwestia kilkunastu dni męki xD

tak, szczególnie kiedy dla przykładu łucznikiem trzeba wbić 65lvl samemu, hardowo zrobić wk itd

bez wydawania kasy w grze ciężko cokolwiek osiągnąć :)

85lvl to jest kwestia miesiąca.....lecz z eq i sp

jak ktoś chce grać od 0 to jest to kwestia 4 miesięcy

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Czyli jak nie wbije 80lvl to bedzie kiepsko ? :P

od 0 do ~80 bez niczego gra sie do du**? :D

Pomijam fakt ze jest full botow?

Opublikowano

Warto wrócić dla ludzi ... na DE wątpie abyś znalazł tylu znajomych co znajdziesz na PL'u [no chyba że jesteś typowym alone in the dark i chcesz się sam rozwijać masz wszystkich gdzieś i tak dalej no to idź na DE - łatwiej tam zdobędziesz to na co więcej czasu musiał byś poświecić na PL'u] a jeżeli zależy ci na osiąganiu wspólnie jakiś celów ze znajomymi, długimi rozmowami na posłancu, na tsie to odradzam grę na DE czy na innych zagranicznych serwach. Bo w grze trzymają cię tylko ludzie bez nich nie ma motywacji do dalszej gry. Myślę że opłaca się zagrać na DE ale tylko wtedy gdy zabierzesz ze sobą grupkę znajomych z PL'a - to będzie dobre rozwiązanie. Jednak pamiętaj DE to też P2W Tyle że tam bardziej opłaca się inwestować pieniądze. :)

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Opublikowano

Polecam NT.PL, wyżej kolega wymienił dużo argumentów.

Dodam, że nie musisz wydawać masy pieniędzy, a fakt, że masz np. 80+ daje Ci baaaardzo dużo możliwości i frajdy :)

Nosmarket.Można czasem wydać na ND (sam kupuję czasami), ale resellem możesz zarobić o wiele więcej, tylko trzeba resellować 1/2 roku - 1,5 roku i masz eq u7+8 itp :)

Jak Cię demotywują cziterzy i osoby, które kupują ND to kup kk na allegro i problem powoli zanika :)

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

Tak tylko ze kupuj kk mozna chyba bana dostac i trzeba pewnie kupic full kkk na start :P

Ludzie kupujacy ND mnie nie denerwuja ale cziterzy owszem :)

Sa przypadki w ktorych psuja np raidy lub bb czy inne eventy?

Z tego co wiem to w NT sa chyba wojny jakies pomiedzy dwoma "krolestwami" czy cos takiego? :D

Opublikowano

Tak tylko ze kupuj kk mozna chyba bana dostac i trzeba pewnie kupic full kkk na start :P

Ludzie kupujacy ND mnie nie denerwuja ale cziterzy owszem :)

Sa przypadki w ktorych psuja np raidy lub bb czy inne eventy?

Z tego co wiem to w NT sa chyba wojny jakies pomiedzy dwoma "krolestwami" czy cos takiego? :D

Jeszcze mi się nie zdarzyło żeby cheater przeszkadzał w BB. Może to też dlatego że wbicie tego 80'tego lvl'a troche zajmuje dlatego też ludzie nie chcą bana wyłapać. Jeżeli byś chodził na rajdy + 90 to zauważyłbyś że sporo ludzi korzysta z cheata który powoduje że nie trzeba czekać na wejście na pojazd, sp i tak dalej [tzw NoDelay] no ale to jest taki cheacik który nie przeszkadza jakoś specjalnie w grze więc no ludzie patrzą na to z przymrużeniem oka [przynajmniej ja tak robie, szkoda czasu na zgłaszanie] ogólnie do przeszkadzających cheatów napewno zaliczył bym speed hack'a ale jak jesteś na +80-90 to rzadko się zdarza aby ktoś go używał. Jeżeli natomiast pójdziesz na glacę to możesz cheaterów spotkać ale raczej są to nupki a nie postacie +50. Natomiast co do "wojen dwóch królestw" to wydaje mi się że chodzi ci o Rajd Caligora SP7 - napisze ci tutaj tylko tyle że polega on na ubiciu boss'a przez dwie frakcje .. oczywiście te frakcje się między sobą tłuką [aczkolwiek caligor wygląda obecnie tak że demony siedzą na respie i anioły ich tłuką no ale daruje sobie ... zresztą ten temat nie od tego] proponuje abyś sam sobie poczytał na temat tego rajdu :)

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Opublikowano

Teraz masz zwiększony exp na misjach do 55 lvl. To nie jest jak kiedyś, co długo się wbijało ten lvl. Teraz questy do 55 ew areny 3 vs 3. A potem LoD

Tysiące lat wojen, ani jednego dnia pokoju,

pytam czy to skończy się.

Zegarek BB

Opublikowano

Teraz jest ogólnie łatwiej z levelem i dostępnością EQ i itemków :)

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

Jeżeli chcesz pakować w to złotówki- wracaj! Jeżeli nie chcesz- wracaj! Powiem szczerze że powinno się zwrócić honoru dla entwella i gameforga że pozmieniali te eventy, przy czym zostawili jeszcze te stare. Może ceny są masakryczne, to dla znajomych i dobrej zabawy warto! Jak ktoś wyżej mówił można za baardzo tanio kupić kk na allegro. Wbicie 55lv to prościzna! Potem tylko znaleźć famkę, która poexpiłaby na lod i w miesiąc gwarantowany. KK i ND udostępniłyby ci troszkę krótszą ścieżkę do osiągnięcia szczytu, np ance i sp. To zależy od ciebie jeżeli chcesz grać sam idź na zagraniczne, jeżeli chcesz grać ze znajomymi a przede wszystkim dobrze się bawić to idź na PL.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...