Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki czołg premium :3

Gryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie.

Posiadam już sporo czołgów premium 8t.

A teraz zastanawiam się nad : Lowe, 112.

Czym się przyjemniej gra i daje więcej frajdy ? , a może polecicie mi coś jeszcze ? 

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie.

Posiadam już sporo czołgów premium 8t.

A teraz zastanawiam się nad : Lowe, 112.

Czym się przyjemniej gra i daje więcej frajdy ? , a może polecicie mi coś jeszcze ? 

Ja bym polecił ISa-6 jeżeli idziesz w rosyjskie, działo, pancerz mobilność w miarę 

Opublikowano

Ja bym polecił ISa-6 jeżeli idziesz w rosyjskie, działo, pancerz mobilność w miarę 

Mam :3 

Obecne 8t premium : IS-6, T34, JagTiger 8.8

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Poczekaj na AXM'a 13 57 (?), bo @Juri. nim grał i podobno jest dobry.

Sam czekam na niego.

Wiadomo może kiedy będzie dostępny i w jakiej cenie ?

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Ogólnie :)? FCM 50T lub AMX CDC :) Super działa, bardzo dobra mobilnosc. 

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

Ogólnie :)? FCM 50T lub AMX CDC :) Super działa, bardzo dobra mobilnosc. 

AMX'a nie pyli się. Lepiej poczekać na AMX'a.

Opublikowano

AMX nie miałbyś czołgiem za jakąś misję? Grałem nim kilka bitew, jest normalnie w plikach gry i można go spotkać na polu bitwy, ale ogólnodostępny nie wiadomo czy będzie w ogóle.

Czołgiem tym grało mi się bardzo przyjemnie, tylko jak na lajta lekko mułowaty (amx 13 75 lepszy). 10(?) pestek, co 1 sec pozwala na fajne paziowanie HT, w 9 sekund 1000 dmg na autoaimie, około 18 sekund przeładowanie magazynka. Jeśli będzie do kupienia to zapewne za około 5-6k golda, tak jak to 7t. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...