Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Warships - Dyskusja i Pytania!

Ziółko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Silnik gry obsługuje więcej niż jeden rdzeń?

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Gra bardzo fajna ale nie na pierwszych poziomach. Na początku jest bardzo mało dynamiczna... oczywiście to nie czołgi i niestety tutaj trzeba się przyzwyczaić, że to powolna gra ale na wyszych poziomach krążowniki i niszczeciele są całkiem przyjemne :)

Opublikowano

Gra bardzo fajna ale nie na pierwszych poziomach. Na początku jest bardzo mało dynamiczna... oczywiście to nie czołgi i niestety tutaj trzeba się przyzwyczaić, że to powolna gra ale na wyszych poziomach krążowniki i niszczeciele są całkiem przyjemne :)

Długo wbijałeś te wyższe tiery?

Opublikowano

o jakich tierach mowimy? na niskich też jest zabawa, a rozkreca sie już na 2,3cich.

A przy okazji, kiedy w walce używać HE a kiedy AP? czym sie roznia?

shoob.png

Opublikowano

Długo wbijałeś te wyższe tiery?

Ja grałem wcześniej i dostałem koło 30k free XP i sobie doszedłem do Kongo, ale generalnie wydaję mi się, że bardziej przyjemna gra jest na niższych tierach niż w Wocie.

Opublikowano

Przede wszystkim zapisz sie do bety na worldorwarships.eu czy gdzies tam, tak jak ja to zrobilem. nie jestem pewien czy dalej to dziala, bo robilem to w dniu otwarcia bety (12 marca) i akceptowali mnie po 3 godzinach

shoob.png

Opublikowano

do 20, ale dłużą się, bo statki są wolne a mapy ogromne

(zastąp czołgi w bitwie na najwiekszej mapie w WOTcie na 15 togów z kierowcą na 50%, masz WoWsa)

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...