Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam sponsora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Może opisz projekt?

Z takim ogłoszeniem raczej nikogo nie znajdziesz.

­46883540656645472816.png

Opublikowano

Nie polecam ze wzgledu na to ze osoba nie ma pojecia o tym jak stawiac serwery metin2. Po zapytaniu jaka pełni rola w projekcie powiedzał ze bedzie testował i żanej innej odp nie uzyskałem wiec osoba szuka tak zwanych roboli co za niego zrobia.

Opublikowano

Nie polecam ze wzgledu na to ze osoba nie ma pojecia o tym jak stawiac serwery metin2. Po zapytaniu jaka pełni rola w projekcie powiedzał ze bedzie testował i żanej innej odp nie uzyskałem wiec osoba szuka tak zwanych roboli co za niego zrobia.

Jak widzę co wypisujesz to łapię się za głowę, sam gówno potrafisz, a kogoś hejtować najlepiej.

Rozmawiałem z nim na GG i wywnioskowałem, że dopiero zaczyna on zabawę z tworzeniem serwera i chce się uczyć.

Napisał również, że chyba pierw postawi hamachi, a dopiero później dedyka. Dlatego też zapewne nazwa tematu i opis ulegnie zmianie.

Jeżeli jest jakiś technik co dopiero zaczyna i chce się wspólnie z nim uczyć to niech śmiało się z nim kontaktuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...